McCartney neje is született feleség

2006.11.24. 8:47

Paul McCartney exfelesége, Heather Mills szívesen szerepelne a Született feleségekben, és a sorozat producereinek is tetszik az ötlet.

Heather Mills McCartney az Extra című tévéshow-ban mondta el, hogy nagy rajongója a Született feleségek-nek. "Függő vagyok. Ahányszor ideges vagyok, csak leülök, és elkezdem nézni a sorozatot" - nyilatkozott. Aztán összevetette magát a szereplőkkel, és arra az eredményre jutott, hogy külsőleg Bree-re, tulajdonságait tekintve pedig Lynette-re hasonlít leginkább.

Mills kirukkolt egy ötlettel is, ami könnyen meg is valósulhat: elmondta, hogy ő maga is szívesen beköltözne egy időre a Lila Akác közbe, sőt egyenesen fantasztikusnak tartana egy ilyen lehetőséget. Az Extra ezután megkereste a Született feleségek egyik producerét és készítőjét, Marc Cherryt, aki azt mondta, hogy ha Millsnek vannak színészi képességei, akkor ő is maximálisan támogatja a vendégjátékot.

A sorozat mellett Mills az Extrá-nak beszélt hosszadalmas válásáról is: azt mondta, még mindig szereti az ex-Beatle-t, de mindketten rájöttek, hogy a házasság nem működik közöttük. A felröppent pletykákat, miszerint ő most az edzőjével randizik, a leghatározottabban cáfolta; elmondta, jelenleg nincs más vágya, mint hogy normális életkörülményeket teremtsen kislányának, Beatrice-nek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK