VV Ági a TV2-nél próbálkozik

Vágólapra másolva!
A TV2 már hónapokkal ezelőtt meghirdette műsorvezető-válogatását, amelyre az ország minden pontjáról érkeztek a jelentkezők. A műsorvezető-jelöltek mindegyikét meghallgatták.
Vágólapra másolva!

A TV2 a Megasztár és a Megatánc műsorokkal ismeretlen, tehetséges fiataloknak teremtette meg a lehetőséget arra, hogy felfigyeljen rájuk az ország, és így azzal foglalkozzanak, abból éljenek, amiben kimagasló tehetséggel rendelkeznek és amit szeretnek. Nincs ez másként a műsorvezetéssel sem: a válogatások hat hete zajlanak a csatornánál, a július 10-én megrendezésre kerülő utolsó fordulóba húsz versenyző került.

A válogató stáb úgy látja, hogy sok tehetséges és képernyőre termett fiatal van Magyarországon. A harmincöt évnél nem idősebb jelentkezők hetven százaléka nő volt, ugyanakkor igen vegyes háttérrel rendelkeztek a versenyzők: volt, aki biztonsági őrből vagy szociális munkásból szeretett volna műsorvezetővé válni, de sokan jelentkeztek már magabiztos tudással, előképzettséggel is. A zsűri meglepetésére ismert médiaszemélyiségek is vállalták a megmérettetést, így feltűnt a válogatásokon VV Ági, a szintén a Való Világ-nál feltűnt Nóci vagy Beleznay Endre.

A most vasárnapi végső fordulóból, a húsz döntősből, öt fiatal kap majd lehetőséget a TV2-től. Mindegyikük számára keretszerződést ajánl a csatorna, és egyúttal vállalja további képzésüket. Előfordulhat az is, hogy az öt szerencsésből rögtön főműsoridőig repít valakit a szerencse, hiszen a TV2 keresi őszi műsorainak arcait. A válogatóról egy egyestés műsort készít a csatorna, amelyet nyáron láthatnak majd a nézők.