Szőke nők a nagy mezőn

2007.05.17. 14:15

A Zone Reality csatorna június elején induló újabb sorozata a Miss Népszerűség (Miss Popularity), egy nem mindennapi szépségverseny, jó nőkkel, buta feladatokkal.

A történet szereplője tíz fiatal lány (láttunk már ilyet: Topmodell), akik egy egyszerű szépségversenyre jelentkeztek, és elvileg nem sejtik, hogy az elkövetkezendő napokban mi vár rájuk. Fényűzésről álmodoznak, ehelyett elviszik őket Ausztrália kietlen vidékére, ahol mindenféle magyarázat nélkül magukra hagyják őket - persze dermesztő, kozmikus magányról túlzás lenne beszélni, mivel kamerák veszik őket folyton.

Szokatlan feladatokkal kell megbirkózniuk, nem elég a puszta szépség. A verseny tíz megmérettetésből áll, melyek végén a legügyesebb elnyeri az aznapi címet, mint például Miss Valóság, Miss Megbízhatóság, Miss Jótékonyság. Kiszavazás is van, mint a hagyományos valóságshow-kban, ahogy ügyességi feladatok is akadnak: például a lányoknak szénabálákat kell megülni, amelyet egy traktor húz. Paris Hiltonnal volt egy reality egy időben a Cool tévén, no, ez is hasonló lehet: városi lányok, műkörmös, festett hajú cicababák szerencsétlenkednek a nagy prérin, csilingelő kacajokat hallatva, miközben sportos fizikumú, erősen borostás lovászlegények mustrálják őket, fogpiszkálóval vagy cigivel a szájukban.

A zsűri a közeli városka lakosaiból áll, akik a feladatok végén rendre meghozzák a döntést: ki az, aki folytathatja a küzdelmet a Miss Népszerűség címért, és az ezzel járó pénznyereményért, és ki az, akinek végleg távoznia kell. Vicky-Lee, a műsor egyik szereplője roppant eredeti gondolatokat oszt majd meg a nézőkkel: "Mióta részt vettem a Miss Népszerűség-ben, megtanultam, hogy bármit véghezvihetek, amit csak akarok, csak hinnem kell önmagamban" - mondja, a néző meg örül, mert ez igen, tényleg nagy bölcsesség.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK