Top 15: tévés nővérkék és doktornők

2007.06.19. 22:50

Vad Katalin, Michelle Wild (Jóban Rosszban)

Köpenyesen:

Ivett nővér. 2005 februárjában jött a hír, hogy leigazolja őt a TV2 kórház-szériája, erre pedig sokan felkapták fejüket, és legalább pár percre olyanok is odakapcsoltak, akik amúgy nem néznének latin-amerikai telenovellát vagy hazai, netán német szappant . "Szerepeltem már 'rendes' filmben is, például a Jött egy busz című művészi alkotásban. Ebben pusztán egy-két perces jelenetem volt, de nagyon élveztem a forgatást. Egy másik filmben ápolónőt alakítottam egy diliházban, itt például Szőke András volt az egyik beteg" - nyilatkozta akkor, miközben nem félt attól, hogy a pornós múltja miatt támadások érik. "Az egy lezárt időszak az életemben, és utólag is köszönöm a sajtónak, hogy emberségesen bánt velem akkor is. Nem volt ellenséges, nem akart lejáratni. De ismétlem, ezt a korszakot rég lezártam, családot alapítottam, az év végén kisbabám született, élem a családanyák boldog életét" - tette hozzá a nagy váltás előtt.

Köpeny nélkül:

Igen, köpeny nélkül sokat lehetett látni - de nem csak köpeny, hanem minden nélkül, hiszen évekig az ország legismertebb és talán legkedveltebb pornószínésznője volt (noha a színészek erősen lázadnak, ha a pornósokat a sajtó pornószínészként emlegeti). A Pornó-Oscarral is jutalmazott művésznő 2004-ben szakított korábbi életformájával, nagyjából 80 filmben (Kicsi csibék egyedül, Pajkos nyelvecskék, Szexkalózok) láthatta őt a pornócsatornákra kattintó néző vagy a videotéka megfelelő sarkába "véletlenül" betévedő kíváncsi kölcsönző.

-----------------

Ez volt a 15-ös lista. Kihagytunk valakit? Fájó seb egy szépséges doktornő vagy egy erotikus nővér hiánya? Itt lehet morgolódni!

Szekeres Viktor, Kalmár Csaba

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK