Vágólapra másolva!
Az MTV Budapesten, a rákospalotai Határ úton egy 1400 négyzetméteres stúdiót bérel ki egy év időtartamra - tartalmazza a Közbeszerzési Értesítő.
Vágólapra másolva!

A gyorsított meghívásos tendert a Media Line 2005. Kft. nyerte el, évi 238,5 millió forintos ajánlatával. A pályázati kiírás szerint a stúdiónak Budapest területén, napi 24 órás rendelkezésre állást kell biztosítania.

A bérlés vonatkozik a műszaki berendezésekre is, ami egyebek mellett magába foglal legalább 5 darab remote nagykeresővel ellátott kameraoptikát, egy videomixert, egy videoeffectet, egy digitális Betacam recordert, 3 Betacam SP recordert. A beszerzés tartalmaz még egy hangasztalt, 4 darab mikroportot, 6 puskamikrofont, valamint legalább 180-200 kilowatt lámpapark bérletét is.

A gyorsított eljárást az indokolta, hogy az MTV bezárta 8-as és 9-es stúdióját, és a hagyományos közbeszerzési eljárásokkal a szükséges rövid határidőt nem tudták volna tartani.

Az MTV 2009-től elvileg teljes egészében a III. kerületi Bojtár utcába költözik, ahol hat modern stúdióból, korszerű archívumból, szerkesztőségi helyiségekből, irodákból és raktárakból álló ingatlan várja.