Itt a Kés/Alatt folytatása

Vágólapra másolva!
Kiszivárgott a pilot epizód a Kés/Alatt atyjának új sorozatából, így a neten már mindenki belenézhet a transzszexuális nőgyógyász kalandjaiba.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, hogy a Kés/Alatt ötletgazdája, Ryan Murphy nem kíván elszakadni sem a címbeli perjeltől, sem pedig kedvenc témájától, a sebészettől: új munkája, a Pretty/Handsome ugyanis egy olyan férfiról szól, aki lélekben a női nemhez tartozik, így elképzelhető, hogy a széria végére átoperáltatja magát.

Addig azonban "csak" annyit láthatunk, hogy a főhős - aki foglalkozását tekintve egyébként nőgyógyász - női fehérneműkbe bújik. Azért már az elején megjelennek más kemény témák is, például a kiskorú terhesség vagy a pedofília - igaz, ez utóbbi nem olyan kicsi gyerekre irányul.

A Murphytől megszokott polgárpukkasztás mellett jó adag pszichologizálás is került a műbe, már csak az alaphelyzetből adódóan is: a főszereplőnek ugyanis nem csak saját magáról kell döntenie, lévén családos ember, felesége és két gyereke van. A férfit egyébként Ralph Fiennes testvére, a többek között a Szerelmes Shakespeare-ből ismert Joseph jeleníti meg.

A bevezető epizódból kiválogatott fotókat itt nézhetjük meg, de mutatunk egy videót is, amelyen a pilotból láthatunk egy részt: