Lost: új részek az AXN-en

Vágólapra másolva!
A negyedik szezon eddig lement epizódjait egy maratoni vetítés keretében nézhetjük végig, majd következnek az új részek.
Vágólapra másolva!

Szeptember 7-én Lost-napot tart az AXN: 13 órától egyhuzamban nézhetjük meg a negyedik szezon első nyolc epizódját. Azért "csak" ennyit, mert az évad az írósztrájk miatt félbemaradt, a maradék hat rész csak több hónap szünet után került adásba.

A maratoni vetítés amolyan felzárkóztatásként is felfogható, hisz a sorozat aznap 21 órakor már új résszel, a negyedik évad kilencedik epizódjával jelentkezik - nem árt tehát képben lenni az eseményekkel.

A rajongók bizonyára emlékeznek, a negyedik szezonban a szigetre új lakók érkeznek ejtőernyővel. Az évad legfőbb kérdése, hogy pontosan miért is jött az ötfős csapat: valóban segíteni szeretnének hőseinknek (mint ahogy állítják) vagy egészen más terveik vannak velük?

A szezon végére talán közelebb kerülünk a megoldáshoz, tekintve, hogy az egész show túl van már a félidején: az alkotók ugyanis nem akarják a végtelenségig nyújtani a sorozatot, nagyon is határozott ívet húztak a történetnek, mely a tervek szerint a hatodik évaddal fog véget érni.