Új szerepben a Jóbarátok Chandlerje

Vágólapra másolva!
Matthew Perry pilotja tetszett a Showtime-nak, így hamarosan új sorozatban láthatjuk a Jóbarátok Chandler Bingjét.
Vágólapra másolva!

A leginkább a Jóbarátok-ból ismert Matthew Perry ismét egy vígjátéksorozatban vállal szerepet, csakhogy ezúttal az ötletgazda is ő maga. A The End of Steve címet kapott szériában a színész egy laza tévést játszik, aki egy délutáni talkshow-t vezet - a valóságban azonban korántsem olyan jópofa, mint a képernyőn: utálja az embereket, önző és boldogtalan.

A történetből talán kitűnik, hogy az új sorozat nem a Jóbarátok felhőtlen vicceit viszi tovább, inkább a morbid humor, a fekete komédia felé hajlik. Ennek tükrében nem csoda, hogy a szériát a Showtime csatorna vette meg, amely olyan sorozatokról híres, mint a Dexter, a Kaliforgia vagy a Spangli.

A The End of Steve megvalósításában Perrynek segít Peter Tolan, aki szintén otthon van a vígjátékok világában: neki köszönhetjük például a Csak egy kis pánik vagy A bájkeverő forgatókönyvét. Tolan mindazonáltal komolyabb témával is előrukkolt már, író-producerként ő jegyzi a Ments meg! című sorozatot, amely egy tűzoltóállomás mindennapjait mutatja be a 2001. szeptember 11-i tragédia után.

Perry a Jóbarátok után csak a Studio 60 on the Sunset Strip-ben vállalt nagyobb sorozatszerepet, de láthattuk például a The Ron Clark Story című tévéfilmben is, amiért Emmy- és Golden Globe-díjra jelölték. Legközelebb a 17 Again című moziban láthatjuk, ahol a High School Musical-ből ismert Zac Efron felnöttkori énjét fogja játszani.