Vágó István visszatér

2008.12.01. 15:35

Megint lesz Pókerarc az RTL Klubon, de ezúttal csak egy hétig.

December 15-től újfent képernyőn Vágó István, a tavaly már látott Pókerarc-ot vezeti Sebestyén Balázzsal. Egy hét után már vége is, a vasárnapi győztes húszmillió forintot vihet haza.

Idén a versenybe szálló 36 játékos sokszínű csapatot alkot, van közöttük reklámszövegíró és benzinkutas, idegenvezető és ingatlanügynök éppúgy, mint gépésztechnikus, jogász, muzsikus vagy éppen hivatásos szerencsejátékos. Természetesen fontos a lélekjelenlét, a higgadtság, mert korábban többször volt, hogy a laza és magabiztos játékos megtévesztette a többit, és olyanok nyomtak "pánikgombot", és szálltak ki korán, akik sokkal jobban álltak nála.

Forrás: [origo]

"Egészen más volt úgy forgatni, hogy tudtuk, csak egy hétig leszünk adásban. Nem lehetett hibázni, a műsor minden egyes pillanatát érdekessé kellett tenni. Szerencsénkre egy nagyon jó csapat jött össze, így garantált az élménydús szórakozás. Az a nehéz, hogy nekünk, műsorvezetőknek is fel kell öltenünk a pókerarcot, ugyanis mi látjuk, hogy egy-egy kör után ki hol áll a mezőnyben. Ha viszont ezt a játékosok megneszelnék, lebuktatnánk a blöffölőket" - mondta Vágó István az RTL-Bulvárnak. Bővebben a műsorról itt.

KAPCSOLÓDÓ CIKK