Vágólapra másolva!
A Dexter negyedik évadjában a több filmből és tévés produkcióból ismert John Lithgow lesz a főgonosz.
Vágólapra másolva!

John Lithgow-t a Garp szerint a világ-ban nyújtott alakításáért még Oscar-díjra jelölték a legjobb férfi mellékszereplő kategóriájában, de aztán olyan igénytelen filmekben láthattuk sorra, mint az Óriásláb esete Hendersonékkal vagy a Cliffhanger - A függő játszma.

A színész leghíresebb tévés szereplése is egy eléggé ostoba vígjátéksorozathoz, az Űrbalekok-hoz kötődik, melynek mind a 139 epizódjában játszott - mivel ő alakította a főszerepet. Most itt az alkalom, hogy javítson kicsit a renoméján, hisz rendszeres szerepet kapott a Dexter-ben, ő lesz a szociopata nyomozó új ellenfele.

Lithgow egy bizonyos Walter Simmonst fog alakítani, aki a történet szerint az Egyesült Államok egyik legveszélyesebb sorozatgyilkosa, jellemző rá, hogy mindig hármasával öl. Módszerei lenyűgözik (és talán inspirálják is) Dextert, így csodálattal ered a nyomába, amikor a férfi Miamiba teszi át a székhelyét.

Az új szezonban Simmons lesz Dexter fő ellenfele, aki már csak azzal is méltóvá válik erre a címre, hogy körülbelül három évtizede nem tudja senki elkapni. A negyedik évad szeptember végén debütál az Egyesült Államokban.