Videojáték készül a Survivorből, a Szellemekkel suttogóból

Vágólapra másolva!
A CBS több sorozatából is videojátékot készít, a Survivor-be ugyanúgy beleélhetjük magunkat, mint a Szellemekkel suttogó-ba.
Vágólapra másolva!

A CBS Consumer Products nevű részlege belelendült a csatorna műsorainak más irányú felhasználásába: a közeljövőben legalább öt show-ból készít videojátékot, különböző műfajokban.

A tervek szerint elsőként két reality, a Survivor és a The Amazing Race számítógépes változatát dobja piacra: előbbiben egy szigeten kell "túlélni" meghatározott feladatokat, utóbbiban pedig teljességgel ismeretlen terepen kell minél hamarabb célba érni - vagyis ugyanazt kell tennünk a monitor előtt, mint a műsorok résztvevőjeként. A The Amazing Race-hez kapcsolódó videojáték a tévéműsor következő, tizenhatodik évadjával egy időben fog kikerülni, a Survivor-játék megjelenésének egyelőre nincs pontos dátuma.

A két reality mellett több fikciós műsorából is videojátékot készíttet a CBS, így a Szellemekkel suttogó-ba, a Gyilkos elmék-be, illetve a Halálbiztos diagnózis-ba is beleélhetjük magunkat. Előbbi számítógépes változatában a halottakat kell segítenie a játékosnak, utóbbi kettőében pedig gyilkosságokat lehet felgöngyölíteni azáltal, hogy bizonyítékok után kutatva átfésüljük a bűntények helyszínét.