Új sorozat: igen furcsa lények egy lakásban

Vágólapra másolva!
Október 2-től péntek esténként az AXN-en lehet rettegni, jön a Being Human, A vámpír, a vérfarkas és a szellem címmel.
Vágólapra másolva!

Az AXN új sorozatának koncepciója meglehetősen merész, legalábbis megnéztük volna az első reakciókat, mikor az ötletgazda indítványozta, hogy "lakjon egy lakásban egy vámpír, egy farkasember és egy szellem!" Az infantilisnak tűnő terv végül megvalósult, 2008 februárjában le is adta a pilotot a BBC hármas csatornája, majd csend lett körülötte, és a Being Human végül 2009-ben rajtolt ugyanott - ám új szereplőkkel, újraforgatva.

A főszereplők Mitchell, George és Annie: előbbi katona, aki nem halt meg a világháborúban, George-ot megtámadta egy vadállat, Annie pedig gyakran visszajár abba a házba, ahol azelőtt élt. Egy vámpír, egy farkasember és egy szellem - a három huszonéves összeáll, és közös házba költözik. A vérszívó kórházban dolgozik, a vérfarkas teliholdkor átváltozik, ahogy azt kell, Annie pedig nem érti, a vőlegénye miért nem láthatja őt. Nehéz szellemként vagy vámpírként normális életet élni, de a sorozat épp arról szól, hogy a karakterek mégis megpróbálják ezt.

Forrás: [origo]

Mitchellt egy 26 éves ír, Aidan Turner alakítja, akit a Dublini doktorok-ban láthattunk, egy résznyi Tudorok mellett, a londoni születésű, 24 éves Lenora Crichlow pedig itthon nem igazán ismert, ő adja Annie karakterét. Russell Tovey, aki farkasemberré lesz a szériában, látható volt a Családom és egyéb állatfajták című vígjátékban, ő volt Leslie Durrell.