Vágólapra másolva!
A Jóbarátok Joey Tribbianija, vagyis Matt LeBlanc jövőre egy új vígjátéksorozattal tér vissza a képernyőre.
Vágólapra másolva!

A Jóbarátok kvázi folytatása, a Joey már korántsem volt akkora siker, mint az ősszéria, Matt LeBlanc számára azonban újra itt a lehetőség, hogy bizonyítson: 2010-ben az Episodes című vígjátéksorozatban láthatjuk viszont.

A színész itt önmagát, vagyis Matt LeBlanc-t fogja alakítani, aki a történet szerint egy sikeres brit sorozat lebutított amerikai remake-jében kap szerepet. LeBlanc a Varietynek úgy nyilatkozott, nagyon hálás, hogy megkapta a szerepet, hisz elég lesújtó lett volna a számára, ha LeBlanc-t valaki más játssza el.

Az egyelőre hat epizódot számláló sorozatot David Crane és Jeffrey Klarik készíti - előbbi a Jóbarátok-ból is kivette a részét, utóbbi a Helen Hunt nevével fémjelzett Megőrülök érted-ért felelős. A sorozat brit-amerikai koprodukcióban, a BBC és a Showtime (L, Dexter, Kaliforgia) közreműködésében készül.

Matt LeBlanc a Joey óta nemcsak tévés, de filmes produkcióban sem vett részt, pedig a vígjátéksorozat már 2006-ban véget ért. A színész előtte a Charlie angyalai filmváltozatában játszott, és feltűnt a Lost in Space című sci-fiben is.