Valóságshow lesz Jacko gyerekeivel

Vágólapra másolva!
Várhatóan decemberben lesz az USA-ban képernyőn egy új reality, benne Prince, Paris és Blanket Jackson.
Vágólapra másolva!

The Jacksons: A Family Dynasty címmel indít valóságshow-t az amerikai A&E csatorna, írja a US Magazine, és szerepelnek ebben Michael Jackson gyerekei is. Nincs összhang a családon belül, mert a lap úgy tudja, hogy Janet Jackson támogatja az ötletet, ugyanakkor az 59 éves, idősebb testvér, Rebbie, kifejezetten ellenzi, szerinte Michael forogna a sírjában, ha megtudná, hogy reality forog velük. A csatorna vezetői nem erősítették meg a hírt.

Jackson 50 éves korában, idén júniusban halt meg. Nemigen mutatkozott a köznép előtt, gyerekeivel igen ritkán jelent meg társasági eseményen, ilyenkor viszont a kicsik fejét kendővel takarták le, hogy ne legyenek fotózhatóak - így sokáig csak találgattak a rajongók, hogy is néz ki Prince, Paris vagy Prince Michael, azaz Blanket.

A család korábban is tervezgetett egy realityt, az eredeti még a The Jackson Family munkacímet viselte, és arról volt szó, hogy összeáll a régi csapat, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon és Randy pedig lemezt ad ki, és turnéra is megy.