Ketten már ki is estek az első élő X-Faktorból

Vágólapra másolva!
A mentorok által összeállított duett, Mimi és Gergő kettőse nem folytathatja a versenyt. Rezgett a léc Szabó Mariannál.
Vágólapra másolva!

Az X-Faktor október 16-i adásában (amit egy ízben Ördög Nóra Csillag születik-ként emlegetett, megszokásból, de hamar korrigálta magát), a tizenkét produkció után kiderült, hogy Szabó Mariann, illetve Mimi és Gergő kettőse kapta az este során a legkevesebb szavazatot, bár a szerkesztők még játszottak egy kicsit Shodeinde Dorka idegeivel, az utolsó pillanatig kétségek közt hagyván a kismamát.

A mentorok által összeállított duett Roy és Ádám Trambulin című számát adta elő a párbajban, a versenyben maradásért, Szabó Mariann pedig - aki korábban elsőként lépett fel, a tizenegy másik produkció előtt - a U2 With or Without You-jával próbálta meggyőzni a mentorokat.

Nagy Feró és Keresztes Ildikó szerint Mimi és Gergő volt a gyengébb, Malek Miklós (mint a páros mentora) inkább Szabó Mariannt küldte volna haza. Az utolsó szót Geszti Péter mondta ki, ő is a duett távozására voksolt: ha a mentorok nem tudtak volna dönteni, akkor a kevesebb nézői szavazatot begyűjtőnek kellett volna búcsúznia.

Forrás: [origo]

Az RTL Klub közlése szerint a kiesőknek nem kell azonnal elhagynia a budapesti lakást, amelyben eddig készültek, Mimi és Gergő még napokig onnan járhatnak a csatorna műsoraiba - alighanem ott lesznek a Reggeli-ben, a Fókusz-ban, és a Cool tévés kísérőműsorokban is meg fognak jelenni pár alkalommal.