Megkörnyékezte Fodor Zsókát a Jóban Rosszban

Vágólapra másolva!
A Barátok közt-ből pár hónappal ezelőtt távozott Magdi anyus karaktere, csúnya halállal - de a rivális szappanopera már meg is kereste Fodor Zsóka színésznőt.
Vágólapra másolva!

Fodos Zsókát megkereste a Jóban Rosszban, a színésznő pedig gondolkodási időt kért, írja a Bors. Nagy Tamás producer az [origo]-nak megerősítette, hogy valóban felmerült a közös munka lehetősége. "Van némi igazságmagja a dolognak, voltak kölcsönös puhatolózások. A szakmában ugyanis elterjedt, hogy korra olyan karaktert keresünk, amit a művésznő is el tudna játszani. Ötletszintig jutottunk el" - válaszolta kérdésünkre. Az együttműködés viszont aligha jön létre: Fodor Zsóka nem tartotta elegáns húzásnak, hogy a rivális szappanoperát erősítse, de a Jóban Rosszban stábja sem erőltette a szerződést.

Fodor Zsóka a Blikknek már arról beszélt, hogy neki az RTL Klub tíz éven keresztül nem kenyeret, hanem kalácsot adott, képtelen lenne arra, hogy elszegődjön a konkurens csatornához. "Ez nem azt jelenti, hogy bajom van a sorozattal, sőt, még a színészekkel is jóban vagyok!" - tette hozzá.

Fodor Zsóka az RTL Klub szappanoperájának alapcsapatába tartozott, ott volt a rajtnál, tíz évvel ezelőtt. A színésznő - aki így Magdi anyusként lett igazán közismert - két tucat filmben és száznál több darabban játszott, számos filmet szinkronizált a Barátok közt előtt, 2009 januárjában pedig bejelentette, hogy egy legalább nyolchónapos szabadságot venne ki - ebből lett a végleges szakítás.

A Jóban Rosszban-ra visszatérve: a produkció egyre jobb adatokat szállít, mindig ellenfele az RTL-es Fókusz-nak, nyer is néha sávjában. Napi két epizódra váltott a Tv2-es szappanopera idén januárban, kérdésünkre pedig Nagy Tamás elmondta, hogy tartják a tempót, egyelőre marad a napi két rész, ami persze több munkát igényel mindenkitől.