Vadonatúj sorozatokban térnének vissza a a régi kedvencek

Sarah Michelle Gellar
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban a megrendelt pilotokhoz mostanában keresik a szereplőket, és több nagy név előkerült. A Miami Vice-főszereplő Don Johnson fodrászt, a Született feleségek-ben és a Twin Peaks-ben látott Kyle MacLachlan orvost, Christina Ricci stewardesst játszik, Cybill Shepherd családi vígjátékban, a 24-ből a rettenthetetlen Jack Bauerként megismert Kiefer Sutherland pedig misztikus sorozatban tér vissza a képernyőre. Íme néhány színész, akinek drukkolunk, hogy sorozatterve megvalósuljon.
Vágólapra másolva!

Tim Allen

Az 1991 és 1999 között futott, nálunk a Comedy Centralon látott Házi barkács után Tim Allen egy rakás kétes értékű filmben szerepelt (melyek közül a Télapu talán a legismertebb), és csak most, tizenkét év után próbálja ki magát újra a tévében. A The Last Days of Man vígjátéki pilotja igazán testreszabott szerepet kínál neki, hisz egy családapát játszik, aki folyamatosan a férfiasságát igyekszik bizonyítani egy olyan világban, ahol egyre inkább a nők veszik át a hatalmat.

----------------------------

Robert Carlyle

A Trainspotting-gal és az Alul semmi-vel népszerűvé vált Robert Carlyle-t legutóbb a Csillagkapu: Univerzum-ban láthattuk, és most is egy fantasztikus, ám jóval meseszerűbb történetben fog szerepelni. A Once Upon a Time egy mesehősök lakta kisvárosban játszódik, ahol egy gonosz királynő uralkodik, aki elvette az ott élők emlékeit. Carlyle a Shrek-ből is ismert Rumplestiltskint játssza, de többek között Jennifer Morrison (Doktor House) és Ginnifer Goodwin (Hármastársak) is szerepel a projektben.

Forrás: MGM

----------------------------

Michael Emerson

A Lost-ban Ben Linust alakító Michael Emersont ismét a misztikus sorozat ötletgazdája, J. J. Abrams foglalkoztatja. A Lost atyjának új projektje, a Person of Interest egy volt CIA-ügynökről szól, aki egy titokzatos milliárdossal társul, annak érdekében, hogy megtisztítsa a bűntől New York városát - Emerson a pénzembert játssza. Közben a Lost másik karakteres szereplője, Terry O'Quinn (Locke) is visszatér a képernyőre, ő a Született feleségek-et is jegyző Marc Cherry Hallelujah-jában kapott szerepet.

Forrás: ABC

----------------------------

Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar a Buffy, a vámpírok réme vége óta, vagyis 2003 óta nem volt képernyőn (csak a Simpson család egy epizódjához és a Robot Chicken-hez adta a hangját), így már éppen ideje lenne, hogy visszatérjen. A CBS-nek készülő Ringer-ben egy ikerpárt játszik, amelynek egyik, életével elégedetlen tagja átveszi a másik helyét, miután az eltűnt - rá kell azonban jönnie, hogy sikeresebb testvérének sem jött össze minden. A pilotot Eric Charmelo és Nicole Snyder készítik, akik többek között az Odaát-hoz is írtak már közösen epizódokat.

----------------------------

Anjelica Huston

A Prizzik becsületé-ért Oscar-díjjal jutalmazott (és még kétszer jelölt) Anjelica Hustonnak eddig kevés tévés munkája volt, komolyabb szerepet jóformán csak A médium-ban vállalt, ott nyolc epizódban láthatták a nézők. Legközelebb az NBC Smash című pilotjában fog feltűnni, amely pár színházi ember életét követi nyomon, akik egy Marilyn Monroe-musical színrevitelén dolgoznak együtt a Broadwayn. Huston a profi, ám roppant cinikus producert alakítja, szerepel még Debra Messing (Will és Grace) és Christian Borle.

----------------------------

Don Johnson

A nyolcvanas, kilencvenes évek ünnepelt akciósztárja, a Miami Vice-ban és a Nash Bridges - Trükkös hekus-ban látott Don Johnson 2010-ben a Southern Discomfort című szitkomban tűnt volna fel, az ABC a pilot alapján azonban nem kért a sztoriból. A színész most újra próbálkozik, az A. Mann's World című sorozatterv főszerepét kapta meg: egy Beverly Hills-i fodrászszalon tulajdonosát játssza, akinek kihívást jelent, hogy kövesse a kor követelményeit - miközben saját öregedésével is szembe kell néznie.

----------------------------

Kyle MacLachlan

A Twin Peaks egykori főszereplője, Kyle MacLachlan - aki újabban Orson Hodge-t alakította a Született feleségek-ben - egy orvosi sorozattal próbálkozik a CBS-nél. A Rita Mimoun (Jack és Jill, Everwood) által jegyzett The Doctor egy nőről, Emilyről szól (a Chicago Hope kórház-ból és a Különleges ügyosztály-ból ismert Christine Lahti), aki a férje halála után átveszi annak prakszisát, amelyet a férfi egy gyermekorvos barátjával közösen vitt - ezt a barátot játssza majd MacLachlan, karaktere ráadásul élénken érdeklődik Emily iránt.

Forrás: ABC

----------------------------

Wentworth Miller

A szökés Michael Scofieldjeként megismert Wentworth Miller egy krimisorozat pilotjában kapott szerepet. Az Identity középpontjában egy speciális rendőri egység áll: olyan ügyekre szakosodott, amelyeknél az ember egész személyiségét ellopják, és visszaélnek vele. A pilotot Deborah Spera és Mark Gordon producerpáros készíti, akik korábban olyan sorozatokon dolgoztak együtt, mint a Gyilkos elmék vagy a Reaper - Démonirtók; Scofielden kívül Orlando Jones (Egy kapcsolat szabályai, A férfi fán terem) szerepel a projektben.

Forrás: Fox

----------------------------

Christina Ricci

Az Addams Family kislányaként, Wednesdayként megismert Christina Ricci a kétezres években kezdett el érdeklődni a televízió iránt, a Grace kliniká-ban nyújtott vendégalakításáért Emmy-díjra is jelölték. Az ABC most a Pan Am egyik szerepét ajánlotta neki: egy stewardesst alakít, aki példásan végzi a munkáját, szabadidejében azonban beatnikekkel és hippikkel lóg. A történet a hatvanas években játszódik, középpontjában az Egyesült Államok akkori vezető légitársasága, illetve alkalmazottai állnak.

----------------------------

Cybill Shepherd

A simlis és a szende női főszereplője, az L-ben és a Psych - Dilis detektívek-ben is látott Cybill Shepherd legközelebb a My Freakin' Family című vígjátéki pilotban tűnik fel a képernyőn: a történet középpontjában egy amerikai nő és indiai származású férje áll, akik egymással és szüleikkel is küzdenek, hogy milyen elvek szerint, milyen kulturális közegben neveljék fel gyermeküket. Shepherd érdekes módon a fiú anyját játssza, aki - állandóan száriban járva - az indiai hagyományok felé terelné unokáját.

Forrás: L

----------------------------

Madeleine Stowe

Madeline Stowe a kilencvenes években volt a csúcson (olyan filmekben szerepelt, mint Az utolsó mohikán, a Rövidre vágva, a Porcelánhold vagy a 12 majom), újabban pedig a képernyőn is láthattuk már, az Áldott jó nyomozó-ban. A színésznő a Revenge című drámai pilotban kapott szerepet: a történet középpontjában egy lány áll, aki bosszút akar állni a családját tönkretevő Graysonékon - Stowe itt Victoria Graysont alakítja, aki erős kézzel irányítja a körülötte lévőket.

----------------------------

Kiefer Sutherland

A 24 sztárja, Kiefer Sutherland a Hősök ötletgazdája, Tim Kring új projektjével térhet vissza a képernyőre. A Touch egy autista, néma fiúrúl szól, akiről egyszer csak kiderül, hogy képes megjósolni jövőbeli eseményeket - Sutherland itt a fiú apját játssza. A színész csak úgy tudta elvállalni a szerepet, hogy azt februárban bemutatott Broadway-darabjához, a That Championship Season-höz igazítják, de a producerek ebbe is belementek, annyira vele akartak dolgozni - a forgatás így csak májusban vagy júniusban kezdődik.

----------------------------

James Van Der Beek

James Van Der Beek a Dawson és a haverok után számos izgalmas projektben vett részt: a főszerepet kapta A vonzás szabályai című Bret Easton Ellis-adaptációban, az Így jártam anyátokkal-ban pedig némi öniróniáról is tanúbizonyságot tett, miután eljátszotta Robin exbarátját, aki még mindig kamaszkori sikereiből él. Az ABC által megrendelt Don't Trust The Bitch in Apt. 23-ben még ennél is tovább megy: önmagát alakítja. A történet amúgy egy csendes, vidéki lányról szól, aki New Yorkba költözve egy őrült, bulizós szobatársat kap.