VV4: Éva már döntőig jutott egy valóságshow-ban - videók

Vágólapra másolva!
Az RTL Klub realityjének egyik legkarakteresebb, ám legbotrányosabb figurája Éva, aki habitusa, energiája miatt a műsorszerkesztők számára főnyeremény, de aligha nyerhet a végén, annyira megosztó személyiség. A lány szerepelt már valóságshow-ban, két és fél éve, a Viasat3 Bár 2 című műsorában jutott be a négyes döntőbe - nem sokat változott azóta.
Vágólapra másolva!

A Való Világ 4-ben kétségkívül a legtemperamentumosabb, legtöbb konfliktust kirobbantó lány Éva, ami egy valóságshow-ban pozitívum (lehet róla mit adni, aktív, megkönnyíti az összefoglalókat szerkesztők dolgát), de sok ellenséget is szerzett bő három hónap alatt: könnyen lehet, hogy lakótársai őt jelölik a következő kiválasztáson, vagy ha nem, a többség által jelölt ember fogja kihívni Évát párbajra.

A VV4-ben a szereplők közt nem esik szó egy másik tévécsatorna, a Viasat3 egykori realityjéről, a Bár 2-ről, amely 2008 őszén futott, és amelyben Éva már rutint szerzett, tapasztalatot arról, mi és hogyan kerül be egy vágott tévéadásba. Ebben a - gyenge nézettség miatt hamarabb befejezett - műsorfolyamban Éva már szerepelt, hasonlóan dinamikus, nagyszájú, extrovertált egyéniség volt, akadtak balhéi, verbális csetepatéi több játékossal (de legalább nem kellett kizárni, mint egy Iván nevű próbálkozót).

Hogy mennyire komolyan kell venni Évát, az abból is nyilvánvaló, hogy a VV4-ben is nyert már párbajt, a Bár 2-ben pedig egészen a döntőig jutott, úgy, hogy kiejtette a tinilányoknak kedves Pétert és a legkiegyensúlyozottabb szereplőt, Ricsit. Végső nyerési esélyei azonban nem jelentősek, mert sok ellenszavazatra is számíthat, az ilyen impulzív, káromkodós, megosztó személyiségek ellenfeleit is támogatja sok tévéző.

Előástunk pár Éva-videót a közelmúltból. A két és fél évvel ezelőtti valóságshow egyik kisfilmjében például megcsodálható a bárban előadott tánca:


------------------------

Egy másik anyagban szintén a bárban lötyög, de már egy csinos versenytárssal együtt, akivel erotikus játékba kezdenek.


------------------------

A következő videón ugyancsak a Zsófi nevű egykori lakótársával szórakozik Éva, gondosan locsolgatják egymást vízzel, majd ketten lenyomnak egy rendes házibulit:


------------------------

Az erotikus vonaglásnál valamivel kevésbé érdekes jelenet a férfiak számára, amikor (a VV4-villában takarításban nem jeleskedő) Éva a fürdőszobában ügyködik, felmos és vécét sikál:


------------------------

A következő videóban egy ártatlan helyzetben, ruhában látható, lelkesen mesél egy sztorit, ami a reality alatt, Budapesten történt meg vele. (A Bár 2 kevésbé volt zárt valóságshow, mint a Való Világ, pár feladatot a szabadban, a fővárosban teljesítettek a szereplők, és az étteremben is érintkeztek rendszeresen látogatókkal, rokonokkal).


------------------------

Utolsó videónkon Éva egy Peti nevű szereplő hátát masszírozza és kenegeti, majd ír is valamit a lakótársa hátára:


------------------------

Az alábbi linken pedig további Évi-videókat talál: ezek közt vannak anyaszült meztelen, zuhanyzós jelenetek, káromkodós, ordenáré beszédet tartalmazóak is, így csak tizennyolc éven felüli olvasóink kattintsanak.