Egy évre szól a Két pasi - meg egy kicsi új főszereplőjének szerződése

Vágólapra másolva!
Még legalább két-három évet szeretne a komédiából a gyártó Warner Bros. és a megrendelő CBS, de a Charlie Sheen pótlására leigazolt Ashton Kutcher csak egy évre írt alá.
Vágólapra másolva!

Még legalább két, de inkább három évet szeretne az Egyesült Államok legnézettebb komédiasorozatából, a Két pasi - meg egy kicsi-ből a gyártó Warner Bros. és a megrendelő CBS, de Ashton Kutcher - akit a 2010 márciusában kirúgott, túl sok problémát jelentő Charlie Sheen pótlására igazoltak le - egyelőre csak egy évre írt alá.

Forrás: AFP/Neilson Barnard/Getty Images

A CBS egyelőre csak egy évet kért a sorozatból, ami érthető, mert nem tudni, mi történik a nézettséggel Sheen nélkül. Szerződése értelmében Kutcher - aki a fiatalok körében népszerű, sok tinédzsert, huszonévest ültethet le a képernyők elé, ráadásul 6,6 millió követője van a Twitteren - egy év után kiléphet a sorozatból, de lehet, hogy hosszabbítanak vele, sőt, olyan opció is van, hogy behoznak új főszereplőt. A Wall Street Journal információi szerint Kutcher 20 millió dollár körüli összeget (3,85 milliárd forint) kereshet egy évadban, 22-26 epizóddal számolva.