Till Attilát és Tóth Gabit szórták ki A nagy duettből

Vágólapra másolva!
A nagy duett április 29-i adásában nagyon biztosan jutott tovább Falusi Mariann és Árpa Attila párosa, amely maximális pontszámot kapott a zsűritől. Kiesett Tóth Gabi és Till Attila.
Vágólapra másolva!

A nagy duett április 29-i adásában a fellépések vége után a nézői szavazatok alapján Árpa Attila és Falusi Mariann duettje állt az első helyen (ők a zsűritől is maximális pontszámot kaptak), őket Hajdú Péterék, majd Peller Mariannék követték. Röviddel a szavazás vége előtt Till Attila és Tóth Gabi alkotta páros került az utolsó helyre a tévézők voksai alapján, de a Tv2 egyfelől adott még időt a nézőknek, hogy az álláson változtassanak, másfelől a végső eredmény bejelentése előtt ezt vegyítették a háromtagú zsűri által adott pontszámokkal.

Fotó: Mudra László [origo]
Tóth Vera és Gabi az eredményhírdetés után. A képre kattintva galéria nyílik!


Az értékelés során Balázs Klári elmondta, hogy szerinte nem volt érési ideje néhány produkciónak, sokakat feszültnek vélt, de így is csodákat látott. Kasza Tibi szerint "nincs igazság, jön az egyenes kiesés", nem mintha az első három adásban nem így lett volna. A legvégén megmenekült a kieséstől Tóth Vera és párja, de az énekesnő húga és Till Attila nem folytathatja, az összesítés alapján ők lettek az utolsók.