Nézettség: a Barátok közt felrobbantott épülete izgatta a tévézőket

Vágólapra másolva!
Az RTL szappanoperájában egy robbantásos kaland végkimenetele tartotta nyáron izgalomban a nézőket, a Jóban Rosszban pedig egy rákos betegséggel küzdő karakter vívódásaival és egy mesterlövész merénylővel csalogatta a képernyő elé a tévézőket. A visszatérés napján az RTL szappanoperája nyert nézettségben.
Vágólapra másolva!

Visszatértek a hazai képernyőkre a 1,5 milliós nézettségű szappanoperák: a Barátok közt egy felrobbantott ház romjai alól menekülő Berényi Miklóssal, a Jóban Rosszban pedig egy merényletkísérlettel próbálta visszacsábítani a tévézőket a képernyő elé. Előbbi visszatérése volt a sikeresebb, 33,2 százalékkal ment a 18-49-es célcsoportban, azaz a tévé előtt ülő, ötven alatti felnőttek harmada választotta az RTL-es szappanoperát. A Jóban Rosszban első része 23,7, a második 22 százalékkal ment.

A nap legerősebb közönségarányát a Tények hozta, bő 47 százalékkal futott a célcsoportban, a vele szemben futó RTL-es, török sorozat 16,3 százalékra volt jó.

Újonc volt augusztus 22-én a Viasaton az Aranypart című valóságshow, amely elsőre csak 5,9 százalékos közönségarányt szállított - ennél valamivel jobban ment előtte a Két pasi - meg egy kicsi és a Doktor House ismétlése, az utána lévő film azonban csak 5 százalékot ért el.