Titokzatos alak sompolyog az Éden Hotel lakói közt

Vágólapra másolva!
Omar néven érkezett félvér játékos a Viasat3 mexikói valóságshow-jába: hasonlít a személyzetre, így némán teszi dolgát az épületben, missziója szerint nem leplezheti le magát. Tomi szintén új fiú, hamar szerzett ellenségeket.
Vágólapra másolva!

Egy felszolgálóként dolgozó, Omar nevű fiú került be az Éden Hotel-be a március 28-i adásban. A Szegedről érkezett félvér srác ránézésre akár mexikói is lehetne, így a stáb azzal a titkos misszióval küldte be, hogy dolgozzon személyzetként, de ne árulja el, hogy érti a magyar nyelvet (Krisztiánt, különösen ittas állapotban ugyan nem olyan könnyű, de szokták feliratozni). Omar ennek megfelelően tett-vett, párnát igazgatott, poharakat gyűjtött be, remegő kézzel nyújtotta át a programot tartalmazó levelet, mert tudta, hogy amennyiben lelepleződik, mehet haza, játék nélkül.

Omar ugyan nem aktív versenyző még, de ha pár napot kibír, védettséget kap. Ugyancsak újonc az objektumban Tomi, és a hétfői adásban érkezett Enrico is ott iparkodik elnyerni legalább egy lány rokonszenvét, hogy valami esélye maradjon a csütörtöki párválasztóra. Jelenleg tehát az öt lányra hét (vagy Omarral nyolc) fiú jut, ami semmi jóval nem kecsegtet.

A képen a keddi adásnapon érkezett, és három nőt menten randira elvivő Tomi látható - őt a szerdai adásban a csapat fele villámgyorsan megutálta túl agresszív szervezkedés miatt. Fotókat a helyszínről itt talál.