Caramel hazaküldte Karai Annát a Voice-ból

voice
Vágólapra másolva!
Lement a TV2 tehetségkutatójának második élő adása is, négyen kiestek. Karai Anna ugyan itt-ott hamis volt, de a tánckarral együtt látványos műsorral lépett fel: a nézők azonban ezt nem díjazták, és felkészítője is inkább riválisát vitte tovább.
Vágólapra másolva!

A Voice második élő adásában elsőként Schrott Péter ünnepelhette továbbjutását, felkészítőjük, Malek Andrea még Torzsa Gabit vitte tovább magával. Somló csapatából csont nélkül, nézői szavazatokkal ment tovább Weisz Viktor, az LGT-ből ismert zenész pedig Husnullina Regina mellett állt ki. A következő trióból Pál Dénes a tévézők szavazataival jutott a következő körbe, Mezőnek kellett döntenie, ő Bűdi Szilárd nevét mondta ki.

Forrás: tv2

A show vége felé kiderült, hogy Caramel csatából Henderson Dávid gyűjtötte a legtöbb voksot, de ketten még így is maradtak egy helyre. "Bárkit küldök haza, nagyon fog hiányozni nekem és a műsornak is. Két különböző zeneiséget képviselő ember áll előttem. Anna képes bármelyik pillanatban benyúlni a szívembe, Bálint pedig olyan minőséget képvisel, ami egyedülálló. Ilyenkor utálom ezt a szerepet, nem szeretek olyat játszani, hogy valakinek az életéről döntenem kell" - magyarázta mesterük, aki még a színpadra is felballagott, hogy belenézzen énekesei szemébe (erről később itt beszélt hosszabban). Végül Gájer ment tovább, a meglehetősen eredeti és szórakoztató show-val előrukkoló, de metálos sikolyai miatt nem túl nézőbarát Karai Anna pedig kiesett.

Forrás: tv2

Olvasnivaló: Caramelnek kiesett pár perc a TV2 show-jából