Tízszeres gázsik jönnek az X-Faktor után

x-faktor
Vágólapra másolva!
Újraindították a szavazást nulláról, egy órával a show után 54-46% volt az állás az X-Faktor-ban. A szombati show után a versenyzők és a mentorok elemezték az elmúlt heteket és az esélyeket.
Vágólapra másolva!

Csobot Adél egy nappal a finálé előtt esett ki az RTL Klub tehetségkutatójából, erről itt olvashat bővebben. A show után Malek Miklós megjegyezte, hogy ő épp ezen az estén volt a legjobb, látszott, hogy önbizalma is van: mentora el tudja képzelni Adélt színpadon, színészként, de a popszakmában is. Csobot a kiesés ellenére sem tűnt túl megviseltnek: "Én így is boldog vagyok, mert amit átéltem itt, az egyik legszebb időszak volt életemben, és biztosan az is lesz. Azt a tudást, amit én itt kaptam, senki nem veheti el tőlem. Már most megváltoztatta a műsor az életemet, ezt csak később fogom igazán átérezni. Sikerült még jobban megismerni önmagam: a stílus adott, még több tanulás vár rám, még több fejlődés" - nyilatkozta a Cool tévén, az After X-ben.

Antal Timinek sikerült bejutnia a fináléba, ahol nyilván nem lesz könnyű dolga. Ő korábbi emléket húzott elő: "Mindig emlékezni fogok azokra a pillanatokra, amikor ott álltunk énekórán, és ketten sírtunk Mikivel" - mesélte, nem részletezve, mi váltott ki ekkora emóciót.

Forrás: rtl klub

Keresztes Ildikót a sajátjai közül Stone lepte meg, ő erőn felül teljesített, ugyanakkor Lass Bea korai kiesését sajnálja, benne nagyobb karriert lát. Zámbót újra beválogatná a legjobb tizenkettőbe, a nyertes személyéről pedig nem akart nyilatkozni, de megjegyezte, hogy egy lánynak nem könnyű zenei karriert építenie itthon.

Feró viccesen csalást emlegetett, mert szerinte mentortársai állandóan nyerni akarnak, és nem hagyják, hogy neki, az öregnek is legyen egy kis öröme. A Beatrice frontembere szerint a közönség ízlése döntött, sajnálta, hogy a csapatok nem jöttek be nekik. Nála ma Csobot Adél nyert, az utolsó két kanyarban ő volt a legszórakoztatóbb, leglazább, a két finalista viszont túlzottan a győzelemre ment. Kiemelte Stone-t, megjegyezve, hogy gázsija tízszeresére nőtt az X-Faktor után, tehát semmiképp nem volt hiábavaló jelentkezése. Feró csodálkozott, amikor a Spirit kiesett, az "exkluzív csajjal", de nem bánt meg semmit, még a PJZ-t is vinné újra magával az élő show-ba. "A Like elméletileg kész van, amikor kiestek, jobbak voltak, mint a párbajtársuk" - tette hozzá.

Forrás: rtl klub

Geszti megszerette a három srácot, akikkel indult az idei évadban. "Olyan voltam, mint az egyszeri ember a mesében, akinek a három fia elindul legyőzni a sárkányt. A három fiú annyira megkedvelte egymást, hogy a jövőben is össze fogunk jönni, és mindegyiknek próbálok majd segíteni. Lelki és koncentrációs dolgokban kell segítenem Gergőnek, hogy holnap még jobb legyen. Vele egy mese válhat valóra: a közmunkából is fel lehet emelkedni egy másik dimenzióba" - vélte.

Malek Miklós is kapott mikrofont, szerinte Adél tudta, hogy nem ő a nagy esélyes, de csodálatosan odatette magát, ő volt a legtermészetesebb. "Én nem szoktam megbánni a döntéseimnek, azoknak komoly alapjai vannak" - magyarázta. Mivel női versenyző még nem nyert itthon X-Faktor-t, szerinte épp itt az ideje, hogy ez megváltozzon.

Olvasnivaló: Mi történt szombat éjjel?