Pár napig az intenzíven volt Korda György

Vágólapra másolva!
Hazaengedték a kórházból Korda Györgyöt, aki a múlt héten életveszélyes állapotban feküdt az intenzíven egy epehólyag-gyulladás miatt.
Vágólapra másolva!

Otthonában lábadozik a táncdalénekesi múltja mellett a Sport TV pókerműsoraiból és a Viasat3 valóságshow-jából is ismert Korda György, aki életveszélyes állapotban feküdt az intenzíven egy epehólyag-gyulladás miatt - írta a Bors. "Szeptember elejére már volt egy lefoglalt időpontja, amikor az epeköveivel műtötték volna, de valamitől begörcsölt, és nagyon rosszul lett Éreztem, nagy a baj, azt hittem, a szívével van gond, ezért azonnal bevittem a nyíregyházi kórházba, ahol megállapították, hogy epehólyag-gyulladása van. Onnan felhoztuk a Szent Imre kórházba, ahol az elmúlt egy hét alatt száz évet öregedtem: az operáció tovább tartott a kelleténél, ráadásul a műtőből egyből az intenzív osztályra tolták. Életében először volt altatva, nagyon nehezen jutott túl rajta, két-három napig nem is tudta, hogy ott voltam vele reggeltől éjszakáig" - nyilatkozta Balázs Klári.

Ukrajnában koncerteztek volna a rosszulléte estéjén: az ottani szervező azt akarta, hogy legalább Balázs Klári menjen egyedül, de erre nemet mondott. Tizenöt előadásuk maradt el, pótolják az elmaradt előadásokat, szeptember közepétől már koncertezni szeretnének.