Nem lepődött meg színésze erőszakos halálán a tévéproducer

kemény motorosok
Vágólapra másolva!
Kurt Sutter, az itthon is vetített Kemény motorosok kreátora nagyon sajnálja Johnny Lewis halálát, de nem lepődött meg, mikor hallotta.
Vágólapra másolva!

Kurt Sutter a jelenleg futó egyik legférfiasabb sorozat, az akcióval teli Sons of Anarchy, magyarul Kemény motorosok producere honlapján emlékezett meg egykori kollegájáról. Szomorúnak és ironikusnak tartja, hogy épp egy fontos sorozatkarakter halála után két nappal találtak rá Lewis (a képen) holttestére, úgy véli, hogy ez igazán tragikus vég egy végtelenül tehetséges ember számára. "Bárcsak azt mondhatnám, hogy sokkoltak az események, de sajnos ez nem így van" - írta, utalván a börtönből nemrég szabadult színész önpusztító életmódjára, drogfogyasztási szokásaira.

Mint az [origo] is megírta, a Kemény motorosok és A narancsvidék című sorozatokban látott Johnny Lewis holttestét szeptember 27-én egy Los Angeles-i ház előtt találták meg, miután leugrott vagy leesett annak tetejéről. Az épületben egy idős nő holttestére is rábukkant a rendőrség, ő a színész főbérlője volt - azt gyanítják, hogy a problémás színésznek köze volt a 91 éves asszony halálához. A lakásban egy macska tetemét is megtalálták, a hatóság úgy véli, hogy az állattal is a férfi végzett.