Somló gondosan beszólt az X-Faktornak

Vágólapra másolva!
Péntek este kezdődik a Voice, amelynek egyik zsűritagja, mestere, Somló Tamás. Az LGT zenésze szerint a show fog véget vetni a színpadi szépségversenynek.
Vágólapra másolva!

"Eddig tényleg nem kultiváltam a televíziós tehetségkutatókat, mégsem ellentmondásos, hogy részt veszek a Voice-ban. Ez egy más ügy, egyrészt sokkal szellemesebb formátum, mint az eddigiek, másrészt a fő szempont a zenész-szakmai irány. Egyedülálló a koncepciója, hiszen itt profik is indulhatnak, és kizárólag szakmai szempontok alapján mérlegeljük a versenyzőket. Szerintem, agyon is fogja ütni az összes többi tehetségkutatót, annyira ki van találva. Egy profi zenész számára rang beülni a Voice mesterei közé, nem véletlen, hogy Tom Jones és Seal is a nevét adta hozzá. Az itthon 'világhírű' Malek Andi, Mező Misi, Caramel és jómagam is ezért vállaltuk el" - nyilatkozta Somló a Blikknek.

Az LGT zenésze szerint nem baj, ha az újak kiszorítják a régieket, ez a világ rendje. "Tudomásul fogom venni, annál is inkább, mert a Voice véget vethet a színpadi szépségversenynek. A televíziós tehetségkutatók eddig azt sugallták, csak megnyerő, jól megcsinált ábrázattal lehet emberek elé lépni, pedig Barry White sem volt férfi modell. Nálunk előnytelen külsővel is lehet nyerni, erről kezeskedem" - tette hozzá.


Néznivaló: Megvan Wolf Kati eltitkolt húga