Kilép a Showder Klub régi arca

bödőcs
Vágólapra másolva!
Bödőcs Tibor kiszáll az RTL Klubon látható Showder Klub-ból. A Rádiókabaréban marad, és változatlanul járja az országot.
Vágólapra másolva!

"Ezúton tájékoztatom a lakosságot, hogy hosszas diplomáciai iszapbirkózás után az a helyzet állt elő, hogy a Showder Klubból kiszállok. Nem megyek el lufihajtogatónak, nem fogok befőttes üvegeken Strauss keringőket játszani, sem orrfurulyán a Keresztapa zenéjét, és talán meglepő, de higgyék el, nem tervezek receptkönyvet. Emlékemet a Cool Tv ápolja, én pedig folytatom, még nagyobb erőbedobással. Járom az országot, fellépek a Rádiókabaréban, és hamarosan kitalálom, hogy az új anyagokat milyen felületen osszam meg a világ összmagyarságával!" - írta a humorista a Facebookon.

Bödőcs 2000 óta lép fel, az első négy évben Zala megyét járta, mint mondta, falunapokon, sörsátrakban, alapítványi bálokon csiszolódott. Aztán 2004-ben a Pesti Estben olvasta, hogy fel lehet lépni a Godot-ban, onnan került a tévéshow-ba.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A lelépés okairól bővebben később, remélhetőleg még ma este olvashat az [origo]-n - addig egy korábbi interjúnkat javasoljuk.