Belgium
ÉLŐ
Szlovákia
Vágólapra másolva!
A Britain's Got Talent nyertesei alig nyilatkozhatnak, olyan szigorú szabályok kötik őket. Hazaérkezésük után az együttes vezetője azt mondta, a kitartás és a minőség a siker záloga.
Vágólapra másolva!

Az Attraction abban bízik, hogy a Britain's Got Talent tehetségkutató verseny megnyerése után hivatásszerűen folytathatják táncoskarrierjüket - erről Szűcs Zoltán, a csoport vezetője azt követően beszélt, hogy keddre virradó éjjel megérkeztek Londonból a Liszt Ferenc repülőtérre.

Az Attraction csapata szombat este nyerte meg a hetedik alkalommal megrendezett tehetségkutatót, először külföldiként.

Szűcs Zoltán a sajtó képviselőinek elmondta, bíznak benne, hogy nemzetközi sikerükkel más magyar csapatok is nagyobb nyilvánosságot kaphatnak, és a magyar előadók tehetségére nemcsak külföldön, hanem itthon is felfigyelnek.

A társulatot szigorú szerződések kötik, így sem a műsor közben, sem a győzelmük után nem nyilatkozhattak a sajtónak, a magyar média is csak egy lehetőséget kapott a hazaérkezésüket követően, hogy kérdéseiket feltehessék a művészeknek.

Az Attraction tagjai hazaérkezésükkor a Liszt Ferenc-repülõtéren Forrás: MTI/Beliczay László

A királynő előtt lépnek föl

"Hogy meddig maradunk itthon, és hogy mi lesz velünk ezután, még mi sem tudjuk. Kaptunk jó néhány meghívást a világ számos pontjáról, de hogy ezeknek mikor tudunk eleget tenni, arról nem tájékoztattak még a műsor készítői" - részletezte a csoport vezetője.

A csapat a 250 ezer font (87 millió forint) fődíj mellett jogot nyert arra is, hogy részt vegyen az idei Királyi Varietén, ahol az uralkodócsalád tagjai, köztük II. Erzsébet királynő előtt léphet fel. Ezzel kapcsolatban a vezető kiemelte: egyelőre erre a fellépésre koncentrálnak a legjobban, de a legújabb produkciójukat mindenképpen a magyar közönségnek szeretnék először bemutatni.

A társulat úgy véli, ha egy alkotócsoport mindig professzionális minőséget tesz le az asztalra, az meghozza a jutalmát. "Kitartónak kell lenni, és mindig a legjobbat nyújtani, ez a siker záloga" - hangoztatták az MTI kérdésére.

Nem tudják, hogy mennek-e Las Vegasba

Az Attraction bízik benne, hogy a nemzetközi érdeklődésnek köszönhetőn a világ számos pontján mutathatják meg tudásukat, és lehetőségük nyílik több magyar táncossal is bővíteni a csoportot. Azzal kapcsolatban, hogy valóban kapnak-e Las Vegasba szerződést, Szűcs Zoltán annyit mondott: nem tudják, mikor jutnak el Amerikába, de mindenhova szívesen mennek, ahová hívják őket.

A magyar látványszínházat már a szombati döntőt megelőző hetekben az egyik legesélyesebb győztesként tartotta számon a brit sajtó és a londoni fogadóirodák. Az együttes az IKTV kereskedelmi televízión sugárzott utolsó adásban Edward Elgar angol zeneszerző Land of Hope and Glory című művére adta elő a bravúros árnyjátékra épülő kétperces produkcióját, amely Nagy-Britannia utóbbi évtizedeinek történelmi eseményei, kiemelkedő politikai személyiségei és az uralkodó előtt tisztelgett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről