Tíz ismerős arc ősszel a tévében

Robin Williams és Sarah Michelle Gellar a The Crazy Ones című vígjátéksorozatban
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban számos régi, jól ismert színész kezd új sorozatba a 2013/2014-es tévés szezonban. A főszereplők közt találunk két nagy visszatérőt, Robin Williamst és Michael J. Foxot, de többek között a Buffy, a vámpírok réme, a Sliders vagy a Monk, a flúgos nyomozó korábbi kedvencei is ismét képernyőre kerülnek. Íme, tíz arc, akiket szívesen látunk viszont.
Vágólapra másolva!

Robin Williams és Sarah Michelle Gellar - The Crazy Ones

Robin Williams az Egy úr az űrből vége, vagyis 1982 óta nem vállalt komolyabb munkát a tévében, most azonban a Buffy, a vámpírok réme címszereplőjével, Sarah Michelle Gellarral tér vissza a képernyőre. A történet szerint egy apát és a lányát játsszák, akik együtt dolgoznak egy reklámügynökségnél - itt elvileg a nő lenne a vezető, de apja állandóan felülkerekedik rajta.

Forrás: CBS

Michael J. Fox - The Michael J. Fox Show

A színésznek a nyolcvanas évek elején egy tévésorozat, a Családi kötelékek hozta meg a népszerűséget, majd a Kerge város-sal is sokáig képernyőn volt. Legutóbb a Ments meg! és A férjem védelmében című sorozatokban láthattuk, most pedig saját szériát kapott, amelyből ráadásul úgy rendeltek meg egyből 22 epizódot, hogy pilot sem készült hozzá. A színész egy családapát játszik, aki Parkinson-kórjával küzdve próbálja fenntartani hírolvasói karrierjét, vagyis az alkotók az életből is jócskán merítettek.

NBC

Will Arnett - The Millers

Arnett pár vendégszerep (Szex és New York, Harmadik műszak, Maffiózók) után 2003-ban Az ítélet: család-ban kapott komolyabb tévés munkát, majd többek között A stúdió-ban is láthatták a nézők. A The Millers-ben egy helyi televízió munkatársát alakítja, aki frissen elvált, így kénytelen visszaköltözni örökké marakodó szüleihez.

CBS

Jerry O'Connell és Tony Shalhoub - We Are Men

Nem elég, hogy a Sliders és a Jog/Ászok hőse, illetve a Monk, a flúgos nyomozó főszereplője együtt szerepel egy vígjátéksorozatban, még a Doktor House-ban és az Így jártam anyátokkal-ban látott indiai származású színész, Kal Penn is csatlakozott hozzájuk. A széria négy lakótárs mindennapjait mutatja be (a negyedik a Parajelenségek harmadik részéből ismert Chris Smith), akik épp csak arra koncentrálnak, hogy szinglik maradjanak: O'Connell karaktere a második válása közepén van, Shalhoub figurája pedig már négy feleséget elfogyasztott.

CBS

James Caan - Back In The Game

Caan a karrierje elején, a hatvanas években számos tévésorozatban vendégszerepelt, majd A keresztapá-val alapozta meg karrierjét. Az utóbbi években többször láthattuk újra a képernyőn is, a Las Vegas-ban és a Bűnös Miami-ban játszott komolyabb szerepet. Most egy visszavonult sportolót alakít, aki állandóan zsörtölődik a Maggie Lawson (Psych - Dilis detektívek) által megformált lányával.

ABC

Seth Green - Dads

A rengeteg vígjátékból (köztük az Austin Powers-filmekből) ismert Seth Green jelenleg több rajzfilmsorozathoz is kölcsönzi a hangját, a Robot Chicken és a Phineas és Ferb mellett a Family Guy-on is dolgozik, ahol Chris Griffint és Neil Goldmant személyesíti meg. A Dads-ben egy videojáték-készítőt játszik, akinek élete fenekestül felfordul, miután az időskor nyűgjeivel küszködő apja odaköltözik hozzá. Üzlettársát - akinek szintén gondjai vannak az ősével - Giovanni Ribisi játssza, aki a Jóbarátok-ban Phoebe öccse volt, de láthattuk A nevem Earl-ben is.

Fox

Mike O'Malley és Ricardo Chavira - Welcome To The Family

Az Igen, drágám! majd A nevem Earl után a Glee - Sztárok leszünk-ben láthattuk O'Malleyt, míg Chavira a Született feleségek Carlos Solisaként vált ismertté. Új sorozatukban mindketten családapát játszanak: O'Malley figurája már alig várja, hogy a lánya főiskolára menjen, ő pedig így minél több időt tölthessen a feleségével; miközben Chavira karaktere inkább azon ügyködik, hogy jó apa legyen.

NBC