Stílust vált a Discovery Channel

Vágólapra másolva!
A Discovery Channel is a fikciós tévésorozatok felé fordul: az arany témájú műsorokat tartalmazó szezon keretében jövő januárban Klondike címmel minisorozatot indít Közép-és Kelet Európában, Közel-Keleten és az afrikai csatornáin.
Vágólapra másolva!

Több tévé vagy médiapiaci szereplő fordult mostanában a fikciós soorzatok felé, így tett az Amazon, a Netflix, vagy a History, amely dokumentumfilmeket adott évekig, majd előrukkolt a Vikingek című szériával, amely ugyan történelmi tényeken alapul, de nagy részben kitatlált sztori. Most a Discovery is lépett egyet ebbe az irányba.

Klondike Forrás: Discovery Channel

A Klondike című minisorozat Charlotte Grey könyvén alapul, a nyüzsgő kanadai Dawson Citybe és a klondike-i vadonba kalauzolja a nézőket, akik a főhős Bill Haskell szemén át ismerhetik meg a gazdagságot és a sok kihívást ígérő tájat.

"Az őslakosok, a kapzsi üzletemberek, a csábító szajhák és elszánt bányászok élete kérlelhetetlenül összefonódik, akár a fagyos föld alatt megbújó aranytelérek. A becsvágyról, szenvedélyről, kapzsiságról és megváltásról szóló mesét neves stáb kelti életre: Ridley Scott executive producer, Simon Cellan Jones rendező és olyan színészek, mint Tim Roth, a Trónok harcá-ból jól ismert Richard Madden vagy Abbie Cornish" - áll a leírásban.