Robin Williams formabontó forgatása

David E. Kelley, Sarah Michelle Gellar, Robin Williams, Jason Winer és Amanda Setton, "The Crazy Ones"
Vágólapra másolva!
Az 1980-as évek óta nem szerepelt hosszabban sorozatban, ősszel viszont a Crazy Ones című szériával tér vissza a képernyőre.
Vágólapra másolva!

A Mork & Mindy, azaz az Egy úr az űrből című sorozat óta nem vitt főszerepet kisképernyőn Robin Williams, de – mint korábban is megírtuk – ősszel, szeptembertől újra ott komédiázik. A 62 éves színész egy reklámügynökség excentrikus főnökét alakítja, a lánya pedig a Buffy-szériából ismert Sarah Michelle Gellar lesz.

Williams szerint a legfontosabb karaktere és a lánya közti kapcsolat lesz, a köztük lévő interakciók sikerén nagyon sok múlik. A színész már az 1978 és 1982 közt forgott, itthon is vetített Egy úr az űrből alatt is sokat improvizált, és a spontaneitást kedvelő lényét ezúttal sem fogják vissza. Mint a kreátor, David E. Kelley mondta, szabadon engedik, mert hiába tanulja meg Williams tökéletesen a forgatókönyv szövegét, úgyis a saját szavait használja.

David E. Kelley, Sarah Michelle Gellar, Robin Williams, Jason Winer és Amanda Setton. Forrás: AFP/Getty Images/Frederick M. Brown