Mire megy a Dallas Jockey nélkül?

légy képben, Jockey szerint a gazdagok szórakoztatóbbak, Dallas, Patrick Duffy, Linda Gray, Larry Hagman
Vágólapra másolva!
Pár napon belül itt az új Dallas harmadik évadja: túl tudnak lépni a készítők Larry Hagman halálán?
Vágólapra másolva!

Pár szerencsés már láthatta a TNT csatornára készülő Dallas harmadik évadjának premierjét – azaz a hosszú évek hibernációja utáni harmadik szezon nyitányát, amely februrár 24-én lesz képernyőn. A Spoiler TV beavatott szerzője szerint az epizódot jól megírták, jó a színészi teljesítmény, izgalom is lesz benne, egy erős kilencest adott rá tizes skálán a szerző – aki azonban azon aggódik, van-e jövője a szériának Larry Hagman nélkül.

Brandon Rowe kitér arra, hogy a Dallas nem tud kilépni Jockey Ewing árnyékából, az őt megformáló színész halála óta elkészült epizódokban is mindig szóba került valamilyen módon, hatással volt a történetre. Most úgy tűnik, hogy a folytatásban is fel fog tűnni a karakter, nyilvánvalóan visszaemlékezések formájában. Bőven akad olyan felvett jelenet, párbeszéd, amely nem ment adásba a sorozat visszatérte utáni első két évadban, tehát nem a régi részekből kivágott, már látott-hallott dialógusokat biggyesztik be az új sztoriba.

A sorozatnak ugyanakkor előbb-utóbb túl kell lépnie Jockey figuráján, már ha ez egyáltalán lehetséges, és pár új szereplővel kell magát érdekessé tennie. A feltámasztott széria már az USA-ban sem hoz jelentős nézettséget, sokáig kétséges is volt, leadják-e a megrendelést a harmadik évadra, tudván, hogy az egyik ikon távozott. Az egykor itthon istenített Dallas friss folytatása már itthon sem olyan kelendő, az RTL Klubon volt a premier, de azóta már átkerült az RTL II-re.

Forrás: AFP

Larry Hagman nyolcvanegy éves korában, 2012-ben halt meg, a Dallasban a fondorlatos és gátlástalan Jockey Ewingot alakítva vált ismertté világszerte. Róla itt írtunk hosszabban.