Marad a Heti hetes, a 16. évad jön

Heti hetes
Heti hetes
Vágólapra másolva!
2011-ben szinte megszűnt, 2012-ben költözött. Hol lesz ősszel?
Vágólapra másolva!

A műsort egyszer már megszüntette az RTL Klub, de végül inkább meghagyta, és áttette egyik kábeltévéjére, az RTL II-re – ezt a hírt 2012 májusában jelentették be. Azzal, hogy egy 20 százalékos csatornáról egy csekély nézettségű tévére került, jelentősen estek is a számai, mind teljes lakosságban, mind 18-49-ben. A médiát is jócskán sújtó gazdasági válság a műsorra is hatással volt, a szereplők szerényebb gázsit kaptak, és idővel távozott a műsorból Hajós András és Hernádi Judit, Bajor Imre pedig augusztus 6-án meghalt.

Időközben a reklámadóval sújtott, így veszteségessé tett RTL-csoport híradóin is érezhető lett, hogy kritikusabbak a kormánnyal, a Heti hetes pedig soha nem fogta magát vissza, ha az ország vezetésének döntésit kellett elemezni, értelmezni. Kérdés volt tehát, hogy az egyszer már elbúcsúztatott, de feltámasztott, politikait témákat is megpiszkáló talkshow visszajön-e egyáltalán, és ha igen, mely tévén.

Heti hetes Forrás: RTL

Az Origo úgy tudja, hogy a nyári ismétlések után lesznek új részek, indul az új évad, méghozzá rendesen, szeptember elején. A talkshow egyelőre nem költözik vissza az RTL Klubra, marad az RTL II csatornán.

Itt elolvashatja, hogyan vélekedett Hajós András a műsorról, és miért lépett ki Hernádi Judit az alaptagok közül.