Másfél milliót kaphat havonta Tatár Csilla a közmédiánál

Tatár Csilla tényleg szerződést fog szegni?
Vágólapra másolva!
Lelépési pénz is van, azt is ki kell fizetnie valakinek.
Vágólapra másolva!

Tatár Csilla távozása után új műsorvezető érkezhet a Mokkába: az Origo olvasói szavaztak, 6300 voks után Jakupcsek Gabriella vezet, de sokan elnéznék a reggeli műsorban Szekeres Nórát, Gombos Edinát, Czippán Anettet vagy Horváth Évát is. A TV2-nek nem kell kapkodnia, mert a Mokka leáll december 23-án, addig elvan a műsor Demcsák Zsuzsával is, utána pedig csak 2015. január 5-én tér vissza.

Pénzekről is hallani: Tatár Csilla vélhetően 1,5 millió forint körüli összeget kap majd az MTVA-tól, tudta meg a Blikk. Sok tévétársaság versenykorlátozást is tartalmazó passzust is bevesz a szerződésekbe, Tatárnál biztosan volt ilyen. A lap szerint hónapokig nem mehetne más csatornához, lelépés esetén pedig 8 milliót kell fizetnie. A hazai esetekben ilyenkor mindig a csábító fél fizetett.

Forrás: Facebook

Nem ő telefonálgatott, tudta meg az Origo, hanem őt kereste meg a közmédia, „kiemelt fontosságú műsorhoz." Ez valószínűleg A Dal lesz, amelynek első tíz továbbjutóját épp hétfőn közölték a szervezők. Erről itt olvashat.

Itt szavazhat!