Kasza Tibi felkúszott a nézettségi listára

Vágólapra másolva!
422 ezren követték múlt heti műsorát, ami szép eredmény, lévén a SuperTV2-n megy. Teljes lakosságban a Tények, a 18-49-es célcsoportban az Éjjel-nappal Budapest a listavezető. Heti számok.
Vágólapra másolva!

A teljes lakosságnál a TV2 14,8 százalékot szerezve megverte az RTL Klubot (13,5%), az M1 pedig ezúttal 7,9 százalékot ért el. A legnézettebb műsor a Tények lett, 1 millió 171 ezer követővel, utána a Barátok közt, az Éjjel-nappal Budapest és Sebestyén Balázs új vetélkedője jön a sorban. A nagy duett az ötödik, épphogy túllépve az egymilliós határt, a heti sorozatok közt a Cobra 11, a valóságshow-k közt az Édes élet volt a legnézettebb.

A Megasztár 10 című nosztalgiázó műsor nem zavart sok vizet, ellenben 422 ezer nézővel és közel 22 százalékos közönségaránnyal megjelent a Kasza! című talkshow a listán, ami szép eredmény, mert egy kábeltévén fut, nem egy országos lefedettségű nagyon.

A 18-49-es kereskedelmi célcsoportban vágott vissza az RTL Klub legfőbb riválisának, ugyanis a lista első hét helyén RTL-es műsorok sorjáznak. Erős az Éjjel-nappal, a Barátok közt és a Négyen négy ellen alkotta tengely (a toplista első három helyét el is vitték), utána filmek és sorozatok jönnek.

A nyolcadik helyen a Forma-1 és az M1 található, utána jönnek csak a TV2-es műsorok, mint a Tények, az Édes élet vagy A nagy duett. A Jóban Rosszban volt már jobb passzban, későn is kezdődik, mindenesetre a 22. hely a listán azt jelzi, hogy már nem ez a kiemelt fontosságú műsora a TV2-nek.