Sipos Peti: Nem mindig konzekvens a zsűri

Sipos Peti
A negyedik élő adásban Koós Jánosként állt a zsűri elé
Vágólapra másolva!
Október 12-én hatodik kiesőként hagyta el a Sztárban sztár-t Sipos Peti. Az énekes sajnálja, hogy vidám, bulis produkciója nem volt, annak azonban örül, hogy megtudták az emberek, hogy tud énekelni.
Vágólapra másolva!

A Nagy Duett után a Sztárban sztár-ban is bizonyította az Irigy Hónaljmirigy énekese, hogy nem csak parodizálni, hanem énekelni is tud. "Minden előadót próbáltam a hang felől megközelíteni, hisz csak ez volt a feladatunk, a smink és a ruha nem rajtunk múlt. Nagyon szívesen énekeltem rockzenét, de úgy látszik a nézőknek a rock nem nagyon jött be, Pásztor Anna is emiatt eshetett ki. Egy kicsit bohókásabb dolgot vállaltam volna, de nagyszerű volt, mikor Deák Bill Gyula bőrébe kellett bújni, és azt is élveztem, amikor Koós Jánosként kellett színpadra állnom."

"Ötszáz dalunk van a mirigyes filmekben, amikről azt hitték az emberek, hogy az eredetiek éneklik fel őket. Most tudtam bizonyítani, hogy azokat valóban mi énekeltük. A Nagy Duett után is megállítottak, és csodálkoztak, hogy én is tudok énekelni" - részletezte.

A negyedik élő adásban Koós Jánosként állt a zsűri elé Forrás: EVA/Eva

A Lenny Kravitz-produkció is emlékezetes számára, főként azért, mert a hegyes gitár végig ütögette a lábát a próbák során, így kék-zöld foltokkal állt a színpadra. A műsorral elégedett, a zsűri azonban szerinte nem volt konzekvens az értékelések során. "Egyszer azt mondják, hogy a saját hangon éneklés jó, máskor azt, hogy a kapott előadó hangján kellett volna. A műsorban az eredeti előadót kell hozni énekhangban és mozgásban, ez nemcsak énekverseny, hanem utánzóverseny" - mondta el a Mokká-ban.