Indul az ország első élő webrealityje

Vágólapra másolva!
November 20-án indul az ország első élőben közvetített webrealityje, A szoba. A társasjáték szereplői egy üres szobából indulva egy hónapon át küzdenek a többmilliós nyereményért, sorsukról pedig a nézők döntenek.
Vágólapra másolva!

A játék célja, hogy a versenyzők berendezzék A szobá-t, amely beköltözésükkor szinte teljesen üres, csak egy konyhasarok van kialakítva. Egyszerre mindig két játékos küzd egymással, a lakóknak pedig három nap áll rendelkezésükre, hogy bebizonyítsák, ők a legmenőbbek. Ha a rendelkezésre álló idő alatt nem nyeri el valaki a nézők szimpátiáját, pakolhat és mehet haza, helyére új játékos érkezik. Viszont ha a közönségnek tetszik a játéka, újabb három napot maradhat A szobá-ban.

A játékosok gondolkodtató, ügyességi, műveltségi, illetve szórakoztató feladatok megoldásával szerezhetik meg a mindennapjaikhoz szükséges berendezési tárgyakat, melyekről szintén a nézők döntenek. Az nyer, aki a harmincadik napon A szobá-ban tartózkodik, és szimpatikusabb a nézőknek, mint a társa. A nyertes a játék végén mindent visz: az összes bútort, elektromos berendezést és egyéb tárgyi javakat, amelyeket a lakók egy hónap alatt összegyűjtöttek, több millió forint értékben - miközben az interaktív nézők között is naponta sorsolnak ki különböző nyereményeket.

A web 2.0 társasjáték ezen a weboldalon fog futni, mobilon és tableten is elérhető lesz megszakítás nélkül, a LifeNetworkön pedig éjfél és reggel hat között lehet majd élőben követni az eseményeket. A casting már elkezdődött, azonban még nem ért véget, a szabad helyekre várják 18 év felettiek jelentkezését az [email protected] e-mail címen.