A legvonzóbb dekoltázs, a legnaivabb nő

Cooky kiesett, maradt három nő: Éva, Aleska, Andi
Vágólapra másolva!
A sértődések után szavazzon: ki legyen a dzsungel királynője?
Vágólapra másolva!

Különféle kategóriákban szavazhattak a Celeb vagyok, ments ki innen! nézői, és az esőáztatta, nedves tisztáson a két műsorvezető menten át is adta a díjakat. A legnaivabb szereplőnek Aleskát választották, a legtermészetesebb szépség Andrea lett. A legtörtetőbb karakternek Éva bizonyult, nem meglepő módon, hiszen 2010 őszén már így, ebben a kategóriában került be a Való Világ-ba is.

A reality követői szerint a legnagyobb dumás szintén Baukó Éva lett, a legjobb dekoltázs díját viszont némi meglepetésre Molnár Andrea kapta – szilikonnal feljavított riválisai mosolya egyáltalán nem volt őszinte.

Cooky kiesett, maradt három nő: Éva, Aleska, Andi Forrás: RTL Klub

A döntőbe jutott három lány teljesítményét, mutatott játékstílusát, karakterét itt elemeztük ma hosszabban. Éva rendre hozta a szívós, mindenkit kibeszélő, de realitybe kiváló karakterét, Aleska pedig igen jól kezdett, bátran és erősen, de idővel elfogyott. Molnár Andrea sokaknak rokonszenves, hiszen smink nélkül, kéthetes esőerdei élet után is igen csinos, mellé szerény és csendes – de ha belőle szerepelt volna tíz a műsorban, akkor a második estétől kezdve senki nem nézte volna, azaz nem ő hozta a tévézőket.

Szavazzon: ki legyen a dzsungel királynője, netán királya?