Kódolatlanul adja három csatornáját a Discovery

Bear Grylls
Vágólapra másolva!
A nyár első felében a MinDig TV ügyfelei – közel 800 ezer háztartás – kódolatlanul nézhetik a Discovery Networks három csatornáját. Június 5. és július 14. között a szolgáltató ügyfelei számára a Discovery Channel, a Discovery Science és a TLC műsora egymást váltva lesz elérhető korlátozás nélkül.
Vágólapra másolva!

A Discovery idén ünnepli harmincadik születésnapját, ez alkalom arra, hogy az ünnep idejére csatornáit és tartalmát még szélesebb körben elérhetővé tegye Magyarországon. A Discovery Hungary Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján a három csatorna az alábbiak szerint lesz kódolatlanul elérhető a MinDig TV nézői számára:

  • 2015. június 5. és 19. között a Discovery Channel;
  • 2015. június 19. és 30. között a Discovery Science;
  • 2015. június 30. és július 14. között a TLC.

A Discovery Channel harmincadik születésnapját június 7-19. között mindennap 17 órai kezdettel legjobb sorozatainak különleges műsorblokkjaival ünnepli – például az ikonikus Állítólag... című sorozat legújabb évadával, illetve Az önkéntes számkivetett vagy a Bear Grylls: Sztárok a vadonban részeivel.

Bear Grylls Forrás: Discovery

Június 16-án este 10 órakor lesz a híres magyar állatkoordinátor, Horkai Zoltán csodálatos munkáját bemutató Zoltán, a Farkasember című sorozat premierje. A június 17-ei délután a születésnapi maratonon pedig olyan régi kedvencek első epizódjaival találkozhatunk, mint a Túlélés törvényei, a Halálos fogás és az Amcsi motorok. Horkai állatfarmján az Origo is járt, a riportot itt olvashatja.