Laár András: 85%-ban normális vagyok

Laár
Vágólapra másolva!
Augusztus 20-án érkezik a Comedy Central képernyőjére a L'art pour l'art Társulat A postás, aki megeszi a leveleket című darabja Besenyő Pista bácsival, Pandacsöki Boborjánnal, Frigid Mirtillel és többi ismert szereplővel.
Vágólapra másolva!

A társulat egy-egy estjén átlagosan 270 alkalommal nevet fel a közönség. "Tényleg így van, ez saját tapasztalat. Egy előadásunkon átlagosan 20 másodpercenként nevetnek a nézők, ami egy 90 perces műsor esetében 270 nevetést jelent" – mondta Laár András, aki a L'art pour l'art Társulattal másfél éve járja az országot a darabbal.

Laár szeret elrugaszkodni a realitásoktól Forrás: Comedy Central

A tévénézők most láthatják először A postás, aki megeszi a leveleket című estet. "Az alapötlet Dolák-Saly Róbertnek köszönhető, aki az archív fotói között talált egy felvételt, amelyen a postás tényleg úgy néz ki, mintha éppen lenyelte volna a küldeményeket.

Visszatérnek az ismerős figurák, mint Naftalin Ernő, Pandacsöki Boborján, Besenyő Pista bácsi, Zigóta, Margit, Frigid Mirtill és a Költő.

Van egy új karakter is, az illuzionista-mentalista tudatfenomént Pethő Zsolt alakítja" - magyarázta Laár András.

"Mi jóban vagyunk és fontos szerepemnek tartom a belső harmónia fenntartását. Nem szabad átlépni bizonyos határokat, mi például sohasem sértegetjük egymást. Valahol ez egy életforma, szeretek úgy létezni, hogy közben elrugaszkodom a realitásoktól. Nem kell átszellemülnöm: a mindennapokban is jön magától az abszurd áradat. Ez amúgy is egy abszurd ország, tilos letüdőzni és akkor egészségesebbek maradunk" - részletezte.

Bár a kreatív gondolatok az utcán,meditálás és buszozás közben is elkaphatják, Laár alapvetően praktikus embernek véli magát. "Azt szoktam mondani, hogy 85%-ban normális vagyok, 15%-ban pedig nem, de az utóbbiból élek. Négy gyerekem van, bevásárolók mint bárki más, de megvan a saját szabadságom, ami a munkám lényegét is adja."