Megvan a legidegesítőbb sorozatszínész

last man
Vágólapra másolva!
Will Forte a Last Man On Earth főszereplőjét, Phil Millert alakítja olyan módon, hogy legszívesebben addig ütnénk egy palacsintasütővel, amíg mozog.
Vágólapra másolva!

A Last Man On Earth egy váratlan műfajt választott az emberiség kipusztulásának bemutatására – komédiát. A sorozat egy olyan világban játszódik, ahol Phil Miller egyedül bolyong, azt gondolván, hogy ő az utolsó ember a Földön, és amikor már kezdene begolyózni, már-már épp öngyilkos lenne, akkor találkozik egy nővel. Kettejük megpróbáltatásairól szól az első évad, ahol aztán sorra jelennek meg újabb szereplők: ha jól számoljuk, öten biztosan, és később még egy úr, aki villámgyorsan meg is hal.

Szellemesnek hiszi magát, de csak fárasztó Forrás: FOX

A karakterek igen jellegzetesek, és egyben roppant idegesítőek, de valami fura perverzió miatt az egyszer már rákapó néző marad a sorozat mellett. Phil egy istentelen nagy barom, rettentő teátrális, borzasztó harsány, őszinte szava alig van, folyamatosan hazudozik, ráadásul átlátszó módon. Nem csoda, hogy társai hol kalodába, hol kis fakalyibába zárják, hol száműzik, hol pedig elektromos nyakörvet szerelnek rá, hogy ne hagyhassa el a keret, ne keveredjen a többi lakóval. ha pedig a jellemfejlődés apró jeleinek kezdenénk örülni, vegyünk vissza, mert a helyzet későbbi epizódokban csak romlik.

Melissa nem őt választotta Forrás: FOX

De nem csak ő borzasztó idegesítő a sorozatban. Carolt egy Kristen Schaal nevű nő alakítja, aki amúgy ismerhette a főszereplőt, mert együtt szinkronizáltak a Rejtélyek városkája című sorozatban is korábban. Carol affektál, rém nyomasztó ötletei, dermesztő ruhái vannak, komolyan elgondolkodnánk azon, van-e értelme bárminek, az életnek, amennyiben csak ő marad mellettünk a bolygón.

Gail és Erica is rosszul van a főhőstől Forrás: FOX

Szerencsére vannak más nők is, bár bennük sincs sok köszönet. Gail egy korosodó alkoholista asszony, Erica pedig olyan csaj (a száját leszámítva), akire minden férfi felfigyel, ha belép egy bárba – de sokat nem mutatott eddig, ami nyilván az írók hibája. A két másik férfiember, Todd és a fekete Phil viszont karakteres, a színészek is hozzák, amit kell. Az alaphelyzetben (félmaroknyi ember magára marad a kihalt Földön) még rengeteg lehetőség van, bizakodunk a szellemesebb és kevésbé kiszámítható fordulatokban.

Nem csoda, hogy minden társa megveti Forrás: FOX

Az Agymenők roppant fárasztóvá vált, a Modern család unalmas, az Így jártam anyátoknak, a Két pasinak vége, az Episodes még vállalható. Írja meg kommentben, ha látott manapság jó komédiasorozatot!