Megharapta őrült rajongója a sorozatsztárt

AMC's "The Walking Dead" Season 6 Fan Premiere Event At Madison Square Garden 2015 - Arrivals GettyImageRank3 HORIZONTAL USA New York City Madison Square Garden Photography Arts Culture and Entertainment Attending Norman Reedus 2015 Season 6 The Walking D
NEW YORK, NY - OCTOBER 09: Norman Reedus attends AMC's "The Walking Dead" Season 6 Fan Premiere Event 2015 at Madison Square Garden on October 9, 2015 in New York City. Larry Busacca/Getty Images for AMC/AFP
Vágólapra másolva!
A The Walking Dead Daryljének, vagyis Norman Reedusnak különös kalandban volt része, megharapták egy rajongói találkozón.
Vágólapra másolva!

A The Walking Dead-del kapcsolatos híreket szállító rajongói portál, az Undead Walking arról számolt be, hogy Norman Reedust megharapta egy rajongója a Walker Stalker Con nevű találkozón. A nő egy közös fotóra fizetett be a színésszel és a Merle Dixont játszó Michael Rookerrel, végül a biztonsági őrnek kellett elrángatnia imádata tárgyától.

Valaki komolyan vette a pólón olvasható felszólítást: Harapj meg! Forrás: Entertainment Weekly

A rajongó később egy Instagram-posztban kért bocsánatot, bár erről csak egy képet linkelt az Undead Walking, harleygurl68 fiókja zártkörű. A nő ezt írta: "Végre találkoztam életem szerelmével, de kidobtak a találkozó további részéről, és még két, egyenként 100 dolláros fotóopciót is elbuktam vele, mert elvesztettem a fejemet. Annyira izgatott voltam, hogy mellette állhatok.

Nem tudom, mi jött rám. Nem állt szándékomban bántani. Bocsánat Norman!"

Az Entertainment Weekly fotósorozatán Reedus egyébként éppen egy "Bite me", vagyis "Harapj meg" feliratú pólóban feszít, ő az egyik kép új verziójával válaszolt az Instagramon – itt már "Do not bite me", vagyis "Ne harapj meg" áll.