Rékasi Károly megint megsérült, bottal jár

Rékasi Károly
Vágólapra másolva!
Eltört két csavar a lábában, egy esős napon csúszott meg.
Vágólapra másolva!

"Valóban nagyobb terhelést kapott a megsérült jobb lábam, mint kellett volna, de abban a pillanatban, amikor eltörtek azok a csavarok, éppen minden utasítást betartva közlekedtem. Egy esős napon orvosi vizsgálatra tartottam két bottal, amik szétcsúsztak, a lábam pedig megcsavarodott. Éreztem, hogy fáj, szerintem akkor törtek el" – magyarázta Rékasi a Borsnak.

Rékasi Károly Forrás: Hámori Zsófia/ Life.hu

Orvosa szerint, ha a harmadik csavarra nem vigyáz, elmozdulhat az egész lemez, és újra operációra lesz szüksége. A színész ezért továbbra is bottal közlekedik, csak a színpadon, vagy a Barátok közt forgatásain válik meg a segédeszköztől - írta a lap.

Az Origónak még korábban nyilatkozott: "A kórházból úgy jöttem el, hogy az orvos kötelezővé tette egy mankó használatát. Ezt rendesen be is tartottam, mindössze egyetlen olyan nap volt, amikor nélküle próbálkoztam a tiltás ellenére. Nem orvosi javaslatra tettem le, majd kaptam vissza, ez az én egyéni döntésem volt. Mint ahogy az is, hogy a rehabilitáció ideje alatt délutánonként eljárok majd forgatni. Nem vagyok orvos, ezek mind csak tervek voltak, de nem én mondom ki a szabályokat" - részletezte.