Kétszer ússza át a Balatont a Barátok közt Hannája

Nyári Dia
Készül az átúszásra
Vágólapra másolva!
A Barátok közt Hannája nagyban készül a Balaton kétszeri átúszására, édesapjával teszik majd meg közösen a távot két hét múlva. Az RTL Klub színésznője évközben is sokat edz, a nyári szabadsága alatt azonban lazítást tervez: tengerparti nyaralás és balatoni pihenés van kilátásban. Nyári Dia mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

Egy hete aktívan edz, készül a közelgő versenyre. "Nem azért jelentkeztem, hogy helyezést érjek el, a teljesítmény és magam legyőzése motivál. Apukámmal ketten indulunk el, pont a napokban mértük le, hogy kényelmes tempóban másfél óra alatt ússzuk le a távot.

Eddig csak medencében próbálkoztam, de Kis Gergő olimpikonnal terepen is edzünk majd."

Készül az átúszásra Forrás: Nyári Dia / Facebook

Pihenni is fog

A Barátok közt nem tűnik el a nyáron a képernyőről, a színészeknek azonban jár a szabadság. "Tengerpartra mindenképp szeretnék menni a nyáron, de egyelőre nincsen konkrét helyszín. Szívesen töltenék Olaszországban egy hetet, mert eddig csak átutazóban voltam ott, Horvátországot pedig sosem unom meg, de szívesen elutaznék újra. A harmadik lehetséges célállomás Málta, két éve óriási élmény volt, ezúttal pedig a nyelvtanulás szempontjából is hasznos lenne" - mesélte.

"Ami biztos, hogy Siófokon töltünk egy hetet a barátokkal, jó sokan leszünk, mindenki hoz ismerősöket is, nagy lesz a társaság. Csak lazítani fogunk, városnézés és kirándulás nem lesz, inkább a parton fekszünk és jókat eszünk majd."

Szívesen töltene több időt Olaszországban Forrás: Nyári Dia / Facebook

Tanulásra is jut majd idő

Színészetet tanul, a szabadság alatt is biztosan képezni fogja magát. "Ősszel kezdem a második évfolyamot, készülnöm kell ezekben a hetekben.

Verseket és monológokat tanulok majd, nem lehet leállni, fejleszteni kell magamat a szünidő alatt is.

Az első két hét gyorsan elszáll a szabadságból, a harmadikon kezdem érezni általában, hogy lazíthatok, de akkor meg már azon is agyalok, hogy kezdődik újra a munka. Remélem, ez a nyár is hasonlóképp feltölt, mint a korábbiak."