Jubileumhoz ért Jakupcsek Gabriella

Ridikül, Jakupcsek Gabriella
Vágólapra másolva!
300. adásához érkezik január 13-án az M1 napi talkshow-ja, a Ridikül. 
Vágólapra másolva!

A Ridikül 300 adásában több mint 1200 vendéget láthattunk. Jakupcsek Gabriella műsorvezető szerint a műsor indulásakor bíztak benne, de nem gondolták, hogy ilyen pozitív fogadtatásban lesz részük. „A Ridikül ma már ügy lett. Elindítottunk egy olyan beszélgetési formát, amely hiánypótló, és amire van igény, látjuk ezt a több ezer nézői levélből is. Azt tapasztaljuk, hogy a közélet ismert szereplői, művészek, sportolók, televíziós személyiségek szívesen jönnek a műsorba, ahogy a téma jeles hozzáértői is."

Ridikül, Jakupcsek Gabriella Forrás: MTVA

Az elmúlt három évadban többek között olyan közismert emberek tették tiszteletüket a műsorban, mint Törőcsik Mari, Jókai Anna, Gór-Nagy Mária, Moór Marianna és Rost Andrea, míg a férfiak közül elfogadta a meghívást mások mellett Ernyei Béla, Feldmár András, Bodrogi Gyula és Müller Péter is.

A 300. adásban Jakupcsek Gabriella vendégeivel az életmódváltásról beszélget. A Ridikül továbbra is minden hétköznap 17.50-kor látható az M1-en.

Forrás: Origo / Nielsen közönségmérés

A diagramon látható, hogy a Ridikül elmúlt húsz adása bő 200 ezer nézőt érdekelt naponta, igen stabil nézőtáborral rendelkezik, csupán egyetlen napon - december 15-én - teljesített gyengébben.

Forrás: Origo / Nielsen közönségmérés