Hajós Andrást csőbe húzták

Hajós András műsorvezető, zenész
Vágólapra másolva!
A Készhelyzet műsorvezetője az utolsó adásban maga is improvizációra kényszerül.
Vágólapra másolva!

December 14-én az első évad utolsó adásához érkezik a Comedy Central saját gyártású sorozata, a Készhelyzet. Az alkotók egy csavarral készültek a búcsúra, az eddig műsorvezetőként tevékenykedő Hajós Andrást is kész helyzet elé állították, ő is megtapasztalta, hogy a vendégeknek mit kellett addig átélniük.

Elképzelhető, hogy Hajós az Origo miatt került ilyen helyzetbe, amikor ugyanis a műsor felvételén jártunk, megkérdeztük tőle, hogy játékosként is vállalta-e volna a szereplést – ezt hallotta meg a produkció egyik munkatársa, ő azt mondta, innen jött az ötlet.

Már a jelmeze sem volt egyszerű Forrás: Comedy Central

"Szereplőként is vállalnám, sőt nem titkolom, hogy amikor megkerestek ezzel az egésszel, egyből elkezdtem nyavalyogni, hogy nem lehetnék-e inkább szereplő. Nagyon szeretem az improvizációs játékot, és szerintem jó is vagyok benne. Abban reménykedem, hogy itt is lesz olyan, amikor a hóhért akasztják – hogy amikor már felvettünk mindent, valamelyik díszletbe én is bemehetek játszani" – mondta akkor az Origónak.

"Végül örültem, hogy műsorvezetőként vettem részt a produkcióban,

Szerintem egy ilyen műsor akkor működik, ha a nézők elképzelik, hogy ők milyenek lennének az adott helyzetben" – tette hozzá.

A Grund színészei régóta fenték rá a fogukat Forrás: Comedy Central

„A Grund színészein láttam, hogy rég fenték rám a fogukat, és esetemben különösen odatették magukat. Gyakorlatilag

mert szeretem állni a sarat. Közben végig vihogtunk, kicsit olyan volt, mintha újra kamasz lennék, remélem a nézők is jól szórakoznak az akasztásomon" – mesélte a műsorvezető már utólag, a Comedy Centralnak.

A Készhelyzet évadzáró epizódját december 14-én 21.30-tól adja a Comedy Central.