Búcsúzik a Keresem a családom az RTL Klubtól

2015.12.22. 12:08

November közepe óta minden kedd este láthatták a nézők a családtagok egymásra találását a Keresem a családom című RTL Klubos produkcióban. Idén az utolsó résszel jelentkezik a családegyesítő műsor. 

A Keresem a családom november közepe óta láthatják a nézők az RTL Klubon. A műsorban olyan embereket igyekeztek összehozni, akik évek vagy akár évtizedek óta, esetleg még soha nem láthatták egymást, pedig közeli rokonok. A feladat nem volt egyszerű, hisz gyakran csak egy név, születési hely vagy dátum állt a műsor készítőinek rendelkezésére, ezért egy-egy adást hónapokig vagy akár fél évig tartó kutatás előzött meg és mindezt a legnagyobb titokban kellett megoldania a Máté Kriszta és Hadas Kriszta által vezetett stábnak.

Máté Kriszta, Hadas Kriszta és Kovalcsik IldikóFotó: Szabó Gábor - Origo

Az első évad záró epizódjában Lilu műsorvezetésével ezúttal is két történetbe nyerhetnek bepillantást a nézők. Az egyikben egészen Havannáig nyúlnak a kutatás szálai. Ide utazik a stáb, hogy segítsen megtalálni egy fiatal lány édesapját, aki három hónapos kora óta nem találkozott gyermekével, másikban pedig egy olyan lány keresi az édesapját, aki a születése pillanatában elhagyta őt. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK