Itthon is jön a különleges Bear Grylls-epizód

Bear Grylls és ismert vendége
Vágólapra másolva!
Vasárnap este érkezik a Bear Grylls: Sztárok a vadonban különkiadása, az elnökös rész a Discovery Channel műsorára. Barack Obama, az Amerikai Egyesült Államok elnöke egy hosszú hétvégét töltött a zord alaszkai vadonban - pár tucat biztonsági ember azért figyelte minden mozdulatát.
Vágólapra másolva!

A Bear Grylls: Sztárok a vadonban második évadának nyitányaként Obamát és Bear Gryllst háromnapos túlélőtúrára kísérhetjük el, és láthatjuk többek között a folyóból kifogott nyers lazacot együtt sütögetni.

Bear Grylls és ismert vendége Forrás: Discovery

Bear Grylls szokásos túlélési trükkjeit mutatja meg, miközben a bevállalós amerikai elnök asszisztál hozzá. Obamának más célja is volt a közös műsorral és a vadonban kalandozással: a klímaváltozás természetre gyakorolt hatására is fel szerette volna hívni a figyelmet.

Mesterlövészek és biztonsági emberek vigyázták a két kalandozót Forrás: Discovery

A sorozat második évada március elején érkezik majd a magyar Discovery Channelre. Minden epizódban egy-egy híresség – Kate Winslet, Kate Hudson, Ed Helms, James Marson – indul kalandra Bear Gryllsszel, hogy tesztelje saját túlélési képességeit, és megtudja, hol rejtőznek mentális és fizikai határai.

Az elnöknek tetszett az alaszkai kaland Forrás: Discovery