A Dal egyik kiesője keményen kritizálja a zsűrit

A Dal 2016
Budapest, 2016. február 6. Gájer Bálint az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenye, A Dal 2016 című televíziós showműsor harmadik elődöntőjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kunigunda útjai gyártóbázisán 2016. február 6-án. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A Dal 2016 harmadik elődöntőjéből esett ki Gájer Bálint, a The Voice-ban megismert énekesnek ezúttal sem sikerül kijutni az Eurovízióra. Nemtetszésének már hangot is adott, szerinte fogalma sincs a zsűrinek arról, hogy mit keres.
Vágólapra másolva!

"Sajnos tehetségkutatók nélkül nincs lehetőség ismertebbé válni. Ki lehet próbálni, milyen egy tehetségkutatóban szerepelni. Nekem elhihetitek, nem volt életem legvidámabb időszaka, nem sírom vissza. Szívem szerint az Eurovízióra se mentem volna, de nincs más lehetőség" - méltatlankodik egy bejegyzésben. Mint írja, tízévesen már színpadon állt, tizenkét évig lépett fel zenekarokkal és karaoke-műsorokat is vezetett a The Voice előtt.

Gájer Bálint A Dal 2016 elődöntőjében Forrás: MTI/Illyés Tibor

"Nekem nem volt hátszelem, mégis sikerült bejutnom háromszor a legjobb harminc dalba" - írja.

A zsűriről nincs túl jó véleménye. "Fogalmuk sincs, mit keresnek.

Gájer Bálint a Speed Bump című dalát adta elő az elődöntőben, a zsűritől és a nézőktől összesen 33 pontot kapott, Zséda pedig azt értékelésben azt mondta, nem érzi benne a versenydalt.

Szavazzon!

Eddig milyen A Dal 2016?